20. kolo
19.01.2014 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:0

Jedinou branku viděli diváci také v Bergamu. Atalanta ve druhém poločase rozhodla o svém vítězství nad Cagliari a v tabulce se posunula na dvanácté místo. Mezi oběma celky tak vznikl tříbodový rozdíl. Autorem jediné trefy se stal Giacomo Bonaventura.

Sardiňané nepředvedli na severu Itálie špatný výkon, jejich problém ale vystanul z neproměňování šancí. Utkání by se zcela určitě ubíralo jiným směrem, kdyby v sedmé minutě nezastavila Ibarbovu pumelenici tyčka! Ibarbo byl vidět i v následujících minutách, kdy po dalším zakončení těsně minul branku. Také po půlhodině hry si šance vytvářeli hosté. Conti se nijak nerozpakoval a z velké dálky otřel svojí ránu o tyč. Bylo to už podruhé, co domácím v zápase pomohla branková konstrukce. Nerazzurri velkou aktivitou neoplývali a ani druhý poločas nebyl v tomto směru jiný.

Nepříliš záživné utkání nabralo zcela jiný směr až v 68. minutě, kdy po Brienzově centru nastavil nohu Giacomo Bonaventura a Avramov v brance Cagliari mohl lovit míč ze své sítě. Atalanta vedla 1:0 po trefě takřka z jediné vypracované šance.

Frustrovaní hosté se snažili odpovědět, ale Nerazzurri dobře bránili. V nastaveném čase byl přeci jenom blízko srovnání Pisano, jehož hlavičku musel likvidovat Avramov. Jen o chvíli později neudržel nervy na uzdě Ibarbo, loktem udeřil Raimondiho a sudí neměl jinou možnost než útočníka hostů vyloučit. Pak už nebyl žádný problém dovést utkání do vítězného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele