6. kolo
28.09.2013 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - UC Sampdoria 1:0

AC Milán doma udolal jedinou brankou Valtera Birsy janovskou Sampdorii a alespoň si o něco méně zlepšil bídnou bilanci a postavení v tabulce.

Milán byl lepší a zaslouženě vyhrál. Zejména v prvním poločase měl velký dostatek šancí, jenže žádná se neujala jako gólová. První příspěvěk měli na starosti domácí, Robinho nedokázal ve skluzu překonat golmana a Constant pro změnu trefil boční síť. Ve 24. minutě zkusil štěstí z přímáku Valter Birsa a jen těsně minul. Sampdoria se osmělila až ve 27. minutě a stálo to za to. Costa si naskočil na centr, jenže ani on nedokázal trefně najít klíč.

Každopádně Milán diktoval tempo a krátce po změně stran se konečně dočkal gólového okamžiku. Robinho připravil jasnou šanci pro Valtera Birsu, který přízemní střelou překonal Da Costu - 1:0 pro AC Milán. Šance Milána navíc nadále přicházeli. Robinho netrefil prázdnou branku a Matri nedokázal prostřelit Da Costu.

Milánští s přibývajícím časem nechtěli Dorii půjčit míč a do jisté míry už výsledek utkání udrželi. Sampdoria ale mohla vyrovnat, Sansone trestuhodně přestřelil a to bylo ze strany Blucerchiati vše. V nastaveném čase mohl zvýšit na 2:0 Niang, jenže těsně netrefil branku.

AC Milán konečně zabralo a zvítězilo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Robson achjo to jeho zakončení . Matri zas marnej, Birsa pěknej gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele