13. kolo
23.11.2013 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Milán prohlubuje krizi, doma neporazil ani Janov

Brzké vedení, pokutový kop, hodina početní převahy a domácí publikum. Ani to už milánskému AC na vítězství nestačí. Rossoneri po remíze 1:1 s Janovem podtrhli bídu a trenér Allegri nadále zůstává v nelibosti fanoušků.

AC hodlalo po reprezentační přestávce zabrat a začít stíhací jízdu, jejímž cílem měly být evropské poháry. Do zápasu s Janovem vstoupili Rossoneri lépe a už po čtyřech minutách se ujali vedení. Pas za obranu nádherně zpracoval Kaká a bylo to 1:0 pro domácí. Jenomže za další čtyři minuty ve vápně selhal Emanuelson, Vršaljka stáhl k zemi a hlavní sudí nařídil penaltu. Někdejší hráč AC Alberto Gilardino jí proměnil a jak rychle AC nabylo vedení, tak rychle o něj přišlo.

Allegriho svěřenci ale nezaháleli a byli to oni, kdo diktoval tempo. Ofenzíva Milána si dokázala vypracovat spoustu příležitostí, obrana Janova v čele s brankářem Perinem odolávala. Ve 36. minutě přežila i kritický moment, kdy Manfredini stáhl Balotelliho a kromě vyloučení hráče CFC přišel na řadu i pokutový kop. Mario Balotelli se povětšinou nemýlí, ale nyní jakoby jemu ani celému AC nebylo přáno. Perin Balotellimu vystihl směr a penaltu zneškodnil.

Každopádně Milánu se naskytla hra v početní převaze a diváci na San Siru viděli jednu zahozenou šanci za druhou. Pokud borci AC trefili branku, vždy narazili na skvělého Perina. Tlak AC v závěru sílil, ale ani pětiminutové nastavení o vítězi utkání nerozhodlo. Poslední naději zmařil Zapata, když netrefil branku. Milán tak opět nevyhrál a jeho krize se prohlubuje.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je lepšího než vidět nenáviděného rivala na 11 fleku

Reagovat
REPLIKATOR

Blbotellimu už nejdou ani penalty

Reagovat
smazaný uživatel

To je Mario Hovnotelli

Reagovat
smazaný uživatel

A KOUKÁM ŽE PLAKÁ DAL GOLA

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idiot! Jak můžeš takhle mluvit. Řekni mi důvod. Řekni.

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem se podíval,kteří hráči by si to měli nasměrovat pryč,tak to je rozhodně Montolivo,Muntari,Zapata,Balotelli,Matri..Zvlášt tihle dva utočníci spíš vypadají že jsou pro tým přítěž a že se na ně nedá spolehnout..Muntari ten v tom týmu nemá co dělat,jak ho vystřídal Birsa,tak zaloha šlapala velmi dobře.A ještě by to mohl ukončit Max.Nemohu překousnout to ,že zakopal uplně Nocerina!Nocerino potřebuje hrát pak při herní vytíženosti zase ukáže kvalitu.

Reagovat
-Pato-

aha vidim ze tomu velice rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

jasny jasny určitě rozhodně víc než ty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele