11. kolo
02.11.2013 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Milán znovu ztratil, Viole podlehl 0:2

Další bodovou ztrátu si připsal Milán, který doma rovnou podlehl Fiorentině 0:2. Milánští tak prohloubili výsledkovou krizi a opět se jim vzdalují evropské poháry. Po jedenácti odehraných kolech to vypadá, že se Rossoneri dostanou do Ligy mistrů jen stěží.

Situace milánského AC začíná být už hodně kritická. Allegriho svěřenci doma opět nevyhráli, ztratili všechny body a jelikož největší konkurenti Juventus a Neapol zvítězili, ještě více narostla už tak veliká bodová ztráta.

Domácí byli po celou dobu zápasu aktivnějším týmem a prohrát si nejspíše nezasloužili. Fiorentina ale předvedla výbornou efektivitu, byla šťastnějším týmem a udržela si kontakt s vedoucí špičkou.

Fiorentina naznačila svoje možnosti po čtvrthodině, kdy musel tasit pohotový zákrok brankář Gabriel, který znovu dostal prostor před Marcem Ameliou i ne úplně doléčeným Abbiatim. Milán kontroval nepřesnou hlavičkou Zapatay a nepříliš razantním pokusem Muntariho. Diváci na San Siru čekali na první branku jen do 27. minuty. Ránu Vargase z rozehraného přímého kopu nepříjemně tečoval jeden z domácích a Gabriel nemohl vůbec nic dělat - 1:0 pro Fiorentinu.

Milán se snažil o odpověď, ale žádnou větší gólovku si nevypracoval. V prvním poločase se ale udál ještě jeden zajímavý moment. Ve 34. minutě se zranil Massimo Ambrosini a musel být střídán. Milánští Tifosi na svého někdejšího kapitána nezapomněli a vyprovodili ho potleskem.

Každopádně AC Milán měl o čem přemýšlet. Druhý poločas zahájila Allegriho družina opět aktivně, ale stejně jako v průběhu prvního dějství se nepodařilo vytvořit si větší šanci, byť územní převaha byla jasná. Fiorentina vůbec nehýřila aktivitou, ale paradoxně to byla opět ona, kdo vstřelil další gól. Centr Joaquina Gabriel vyrazil jen k Valerovi, který trefil odkrytou klec - 2:0 pro Fiorentinu. Otřesený Milán se mohl vrátit do zápasu střelou Nianga, to by však francouzský útočník nesměl mířit příliš vysoko.

Viola vyloupila San Siro, z minima vytěžila maximum a připisuje si důležité body v boji o evropské poháry. Vincenzo Montella může být spokojen, Massimiliano Allegri nikoliv.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1....FORZA GRANDE AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Fiorentina jak mi byla sympatická tak už není, jsou to uplakánci.

Reagovat
Abaddon

Milán vyhraje si myslím...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mno AC Milan je v pořádných stračkách.... asi to bude chtít pár lidí vyházet.

Reagovat
smazaný uživatel

*sračkách. I když vlastně i v mimozemských "stračkách"

Reagovat
smazaný uživatel

až přijde v lednu Honda, a v létě do áčka Hachim Mastour, tak to bude snad lepší :D jen aby se nakonec vůbec hrála EvrL aspoň :/

Reagovat
-Pato-

Mastour ma jeste cas.. chce to nejake posily konecne koupit a ne ty nase "posily"

Reagovat
smazaný uživatel

To je koniec milana aspon v tejto sezone vedenie ac vobec nereaguje na vysledky a len oblbuju recami. Berluscony uz by mal vazne rozmyslat nad predajom klubu aj tak sa uz o klub nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Juventus

2. AS Rim

3. AC Milan

4. Neapol

5. Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele