6. kolo
30.09.2012 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Janov CFC 0:0

V Serii A asi nemohl být zvolen pro polední čas horší duel než ten v Udinese. Ani domácí, ani hosté z Janova totiž nepředvedli zhola nic a po bezbrankové remíze si rozdělili po bodu. Jednalo se o jediný zápas víkendu, kde zatím nepadl gól.

Přitom zápas mohl začít pro diváka jak nejlépe mohl - brzkým gólem. Jenže Danilo ve druhé minutě svou hlavičku otřel jen o břevno. Útok domácích postrádal kapitána Antonia Di Nataleho, jehož kvůli menší roztržce vyřadil z nominace kouč Guidolin, a bylo to znát.

Janovu navíc zkomplikovalo situaci zranění, už v 15. minutě musel nedobrovolně opustit trávník na Stadio Friuli Felipe Seymour a na hřiště vyběhl Daniel Tozser. Grifové poprvé zahrozili skrze útočnou dvojici Immobile, Borriello, ale přihrávka prvního jmenovaného na toho druhého nakonec kvůli brankáři Brkičovi neprošla. Na druhé straně asistoval Lazzari u střely Faraoniho, ale jeho pokus byl ztečován nad bránu.

Za hosty mohl ještě v prvním poločase zahrozit Andrea Bertolacci, ale ten raději místo střely volil ve vápně patičku a šanci zhatil. V závěru prvního dějství dvakrát zahrozilo Udinese, Pinziho střelu však zastavil Kucka a Benatia z následného rohu hlavičkoval mimo.

Sebastien Frey pak musel zasahovat po šesti minutách druhé půle, to ho vyzkoušel svou střelou Fabbrini. Tvrdost střídajícího Tozsera poznal Ranegie, když při výskoku utržil ránu loktem, který mu roztrhl obočí, ale vše nakonec spravila výrazná bandáž. Tozser potrestán nebyl, sudí posoudil incident jako nechtěný.

Immobile i na druhé straně Lazzari neměli seřízené mušky. Kucka pak sice mířil do brány, ale Brkič byl proti tomu, aby míč došel do sítě. Borriellův pokus také nebyl úplně špatný, ale nakonec míč jen lízl tyč.

Utkání tedy po právu zamířilo k bezbrankové remíze, především s předvedenou hrou pak nemůže být ani jedna strana spokojena.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele