4. kolo
23.09.2012 12:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Turín FC 1:1

První body v sezoně ztratila i Sampdoria. Ta po třech předchozích výhrách doma remizovala 1:1 s turínským FC. Domácí ale měli co dělat, aby nakonec nějaký bod získali, v 69. minutě totiž hosté vedli proměněnou penaltou Bianchiho. Odpověď přišla za čtvrthodiny, rovněž z penalty se trefil Pozzi.

První tutovku si vypracovali domácí, jmenovitě Maxi Lopéz. Argentinský forvard pospíchal sám na Gilleta, neměl ale příliš času na kličku, a tak trefil samotného brankáře. Ve 37. minutě orazítkoval břevno Mascara a z následné akce překonal Gilletta Maxi Lopéz. Radost ale byla marná, neboť Maxi Lopéz stál v ofsajdu a sudí branku neuznal. Sampdoria v závěru prvního poločasu Turín přimáčkla, ale ke kýžené brance to nevedlo. Krstičič z jasné pozice donutil ke skvělému zákroku Gilleta!

Diváci na stadionu Luigi Ferraris si museli počkat na první branku až do druhého poločasu, přesněji do 69. minuty. V tu dobu totiž fauloval Soriano Cerciho a hosté zahrávali pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Rolando Bianchi a nekompromisní střelou poslal Turínské do vedení - 0:1. O několik minut později měli hosté obrovskou příležitost pojistit si výsledek. Sgringa dorážel a Rossini na poslední chvíli zabránil pohromě.

Šest minut před koncem zápasu se penaltově provinili i hosté. Édera srazil ve vápně Glik a sudí odpískal druhou penaltu v zápase. Nicola Pozzi jí s trochou štěstí proměnil a srovnal na 1:1. Závěr utkání nabídl strhující drama. Vyhrát mohly oba celky, nešťastnou teč Ogbonny likvidoval Gillet a Cerci napálil v jasné pozici jen Rossiniho. V páté minutě nastavení pak předvedl další skvělý zákrok Gillet, když vyrazil dobrou ránu Édera. Sampdoria si nakonec rozdělila body s Turínem za konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italian.net, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Doria ma skvelou formu a ma co vracet 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Sampdoria opravdu remizovala, neměla by mít 10 bodů místo 9?

Reagovat
Han střelil první

Odpočet za ovlivňování zápasů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele