27. kolo
03.03.2013 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Parma FC 1:0

Sampdoria Janov nadále stoupá tabulkou a platí to i po dnešku. Blucerchiati udolali jedinou brankou Icardiho Parmu 1:0. Pro hosty to naopak znamená další propad, Parma nevyhrála už osm kol!

Domácí výběr trenéra Delia Rossiho je ve velké formě a potvrdil to i nyní. O něco aktivněji ale vstoupili do zápasu hosté a nebýt Gastaldella na brankové čáře, dokonce by i vedli. Jenže na kdyby se nehraje. Gastaldello na brankové čářé stál a míč odkopl do bezpečí. Domácí se rozjížděli pomaleji, Parma hrála dobře a příliš je do šancí nepouštěla. Až před koncem prvního poločasu se Doria nadechla k pořádně nebezpečné akci. Po centru pálil Eder a Mirante zasáhl.

Druhý poločas nabídl více šancí a konečně také góly, tedy přesněji řečeno branku. V 54. minutě neúspěšně hlavičkoval Biabiany a na druhé straně vychytal Krstičiče Mirante. O čtyři minuty později už se ale měnilo skóre. Estigarribia poslal do vápna krásný centr, na který si naskočil Icardi a vstřelil gól. Sampdoria vedla doma nad Parmou 1:0.

Parma se snažila o vyrovnání, k hlavičce se probojoval Rosi ale Romero jeho šanci lapil. Pět minut před koncem utkání byl blízko vyrovnání Amauri, ale neměl štěstí a skóre 1:0 pro Dorii se nezměnilo. Domácí hubené vedení uhlídali a připisují si další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com,

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele