36. kolo
08.05.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín s Janovem remizovaly a nakročily k záchraně

Jediná bezbranková remíza, která se urodila ve vloženém 36. kole, byla k vidění v Turíně. Fanoušci obou klubů, Turína i Janova, však mohli být po zápase paradoxně spokojení. Vždyť bod zároveň s prohrou Palerma pro Toro i Grify znamená téměř jistou záchranu v nejvyšší soutěži.

Zápas na Stadio Olimpico nebyl pro oko diváka nijak krásný, šlo přeci jen o klíčovou bitvu a každý, kdo by prohrál, by si výrazně zahrával s osudem. Turín měl z posledních šesti kol jen jediný bod a mohl se ještě v závěru zamotat do boje o sestup, ale ten jde již nyní s největší pravděpodobností mimo něj. A také Janov může dýchat klidněji. Na Palermo má dvě kola před koncem náskok čtyř bodů.

Hosté se objevili na hřišti s černými páskami na rukou, v janovském přístavu totiž po srážce lodě s kontrolní věží zahynulo minimálně sedm lidí. Na hřišti se toho ale bohužel příliš nedělo. Rolando Bianchi zkoušel štěstí z dálky, ale o šanci se příliš mluvit nemohlo. V první půli na něj už nikdo nenavázal a do kabin se šlo za stavu 0:0.

V 58. minutě přišel Turín o útočníka Alessia Cerciho, kterého nenechal ve hře pokračovat zraněný sval, a na hřiště vyběhl Barreto. Hosté se vepředu nezmohli prakticky na nic, ani v poslední době klíčový muž Marco Borriello neměl žádnou příležitost. Sebastien Frey pak musel na druhé straně zakročit akorát proti nebezpečnému trestnému kopu Valtera Birsy a v nastaveném čase jen sledoval, jak rána z velkého úhlu z kopačky Barreta přelétla břevno. Remízou 0:0 obě strany nakročily k záchraně.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele