22. kolo
26.01.2013 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Janov CFC 1:1

Velice nečekaný výsledek přilétl z Turína, odkud si odváží bod za remízu 1:1 Janov. Lídr italské nejvyšší soutěže, Juventus, tak po výhře nad Udinese opět ztratil a může přijít o svůj náskok na čele. Na Quagliarellův gól dokázal za Rossoblu odpovědět Borriello, bývalý hráč Staré dámy. Domácí se nicméně asi budou zlobit na sudího Guidu, po kterém chtěli dvakrát odpískat penaltu.

Janov v Turíně vyhrál naposledy v roce 1991, tehdy ještě v jeho dresu válel Tomáš Skuhravý a dával branku, ale dnes se Grifové svého soupeře nezalekli. V úvodu musel proti hlavičce Immobileho zasahovat Buffon a z následného rohu prošel míč skrze dva domácí borce až k Pisanovi, ale ten přestřelil. Na druhé straně měl solidní příležitost Arturo Vidal, jenomže ho zklamal první dotek s míčem a celé akce byla zhacena. Lepší nebyl ani Martin Caceres, jenž z několika metrů přestřelil.

Daleko od vstřelení branky nebyl ani Claudio Marchisio, který utekl Granqvistovi, ale na Pogbův pas ve skluzu těsně nedosáhl. Skóre pak mohl otevřít Fabio Quagliarella, když se mezi stopery dostal k míči od Lichtsteinera, jenomže branku těsně minul. Brankář Frey by byl přitom bezmocný, stačilo jen trefit branku.

Skóre se nakonec měnilo až v 54. minutě. Vučinič vyslal Lichtsteinera, který se dostal za Oliveru a zpětnou přihrávkou našel Quagliarellu, jenž se už tentokrát nemýlil a namířil míč do sítě. Balon sice ještě trefil Granqvista, ale pravděpodobně by i bez jeho pomoci skončil mezi třemi tyčemi.

Janovskému kouči Ballardinimu, jenž po návratu na lavičku Grifů řídil svůj první zápas, se ale povedl skvělý tah, když stáhl Immobileho a nahradil ho zkušeným Borriellem. Ten se totiž po pár minutách na hřišti odvděčil vyrovnávacím gólem. Kucka ho našel svým centrem a Borriello hlavou zavěsil. Ač nebyl v Juventusu fanoušky nikdy příliš vítán, odmítl Borriello slavit.

Vrátit vedení domácímu celku mohl Vučinič, jenomže po dalekonosné střele Lichtsteinera, kterou Frey jen vyrazil, nedokázal využít příležitosti a janovští dokázali míč včas odkopnout. Patnáct minut před koncem potkala Rossoblu špatná zpráva - hřiště opustil zraněný Floro Flores, ovšem všechna tři střídání již byla vyčerpána. Janov tedy dohrával v deseti.

Juventus se snažil přesilovku využít a Vučinič žádal po Antonelliho držení v pokutovém území penaltu, ale rozhodčí nechali pokračovat ve hře. K narozeninám si mohl nadělit gól Sebastian Giovinco, když se jeho parádní trestný kop stáčel do sítě, ale nakonec jen trefil tyč. Stará dáma poté vsadila na 19letého útočníka Stefana Beltrameho a mohl to být právě on, kdo by rozhodl o výhře domácích, ale Frey nakonec jeho střelu, byť s velkými potížemi, zlikvidoval.

Závěrečná desetiminutovka se nesla v duchu velkého obléhání janovské branky, ale Juventus nedokázal oslabeného soupeře překonat. Bonucci měl sice na hlavičce vítězný gól, ale svému pokusu nedodal potřebnou razanci, a tak stihl Frey zakročit. V 93. minutě se Juve hněval podruhé - Granqvist si totiž kopl míč do vlastní ruky a domácí opět chtěli kopat pokutový kop, ale ani tentokrát jim nebylo vyhověno. V závěrečných vteřinách ještě pálil Giaccherini, ale ani on Freye nepřekonal, takže zápas skončil 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 FORZA JUVE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE !

MERDA GENOA

Budu tam,tak snad vyhrajem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
REPLIKATOR

Kvůli tobě nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

musime ich rozbit FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny rozhodca neodpiskal 3 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

GENOA!!!!!! merda juve!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xx237y_juventus-turin-1-1-genoa_sport#from=embediframe

Rozhodčí to v závěru pěkně pos*al, navíc dal kartu Vučiničovi, který za to bude v příštím duelu nejspíš chybět. Guida

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele