12. kolo
11.11.2012 15:00 CET
2 : 4
(1:0)

Reportáž

Delneri prohrál s Janovem počtvrté v řadě

V Janově to nějakou dobu vypadalo, že by se snad mohl Luigi Delneri dočkat svých prvních bodů na lavičce Rossoblu, ale nakonec se mu nepoštěstilo ani proti Neapoli. Ta totiž v závěru zabojovala, dala za 20 minut tři góly a vyhrála 4:2. Janov se tak už propadl na sestupové pozice.

Na Marassi se přitom vůbec nemuselo hrát. Utkání ohrožovaly opatření proti hrozícím záplavám, které v Janově panovaly, ale nakonec sudí Rizzoli mohl v 15 hodin do píšťalky na znamení startu zápasu hvízdnout.

Aktivněji do duelu vstoupila Neapol, jenže Dossena branku netrefil, Maggio trefil jen boční síť a před Edinsonem Cavanim dobře zakročil Sebastien Frey. Skóre poprvé dokázali změnit až domácí, ve 23. minutě z halfvoleje napálil míč do sítě Ciro Immobile. Nemuselo se tak již řešit údajné hraní rukou Cannavara ve vápně, které mělo brance předcházet. Vzápětí mohl z protiútoku přidat Immobile i druhý gól, ale tentokrát ho vychytal Morgan De Sanctis. Ještě blíže byl po Immobileho patičce Andrea Bertolacci, ale De Sanctis dokázal míč vytáhnout na břevno.

V tu chvíli na tom nebyla Neapol nejlépe, navíc se ještě zranil Goran Panděv, a tak musel ve 38. minutě do hry Lorenzo Insigne.

Nakonec se ale Neapol vyrovnání dočkala, v 54. minutě se trefil bývalý hráč Grifů Giandomenico Mesto, jenž byl v tu chvíli na hřišti teprve pár minut. Insigne připravil míč pro Mesta, který prošel obranou a uklidil míč k bližší tyči. Nerozhodný stav ovšem trval jen dvě minuty, protože Bertolacci využil snadnou pozici po Antonelliho přihrávce a vrátil vedení domácím. Třetí gól mohl přidat Boško Jankovič, jeho střela z trestného kopu však nakonec jen olízla brankovou konstrukci. Šanci ze standardní situace měl také na druhé straně Cavani, ale Frey byl připraven. A to i následně proti Insignemu, jehož dělovku francouzský gólman vytáhl na břevno.

Ve čtvrtek proti Dněpru čtyřgólový Cavani se ale nakonec přeci jen trefil i dnes. Hamšík ho vyslal dlouhým míčem za obranu, Cavani obešel Freye a zakončil do prázdné brány. Janov mohl znovu rychle odpovědět, ale Seymoura v zakončení skvěle zastavil Dossena. A že nebude moci Luigi Delneri oslavit ani zisk jediného bodu, rozhodl v 90. minutě Hamšík. Slovenský záložník poslal hlavičkou do sítě Mestův centr. V páté minutě nastavení už jen pečetil vítězství Neapole Insigne.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
olis

zapas v Janove sa nastastie na 99% bude hrat, dufam ze si Cavani s EL nechal nieco aj na Janov a ze cely tim to pozdvihlo, Janov je sice vo velmi zlej forme a ma aj zranenych hracov, ale minulu sezonu natom ties nebol dobre a prehrali sme tam, dufam ze tento rok sa to opakovat nebude a uz konecne treba 3 body! velmi podstatne bude aby Cavani nedostal zltu kartu pretoze by sa vykartoval na zapas proti AC, toto iste hrozi aj Behramimu a Inlerovy a tam neverim ze jeden s nich zltu nedostane ale dufam ze nie obaja

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele