38. kolo
19.05.2013 20:45 CET
2 : 5
(1:3)

Reportáž

Inter Milán - Udinese Calcio 2:5

Další trapný výkon předvedl Inter Milán, když doma prohrál s Udinese vysokým poměrem 5:2. Nerazzurri završili sezonu hrůzy, naopak Udinese si pojistilo páté místo a může se těšit na Evropskou ligu.

Fanoušky Interu zpražil už v první minutě Giampaolo Pinzi. Po krásných jesličkách Juanovi se uvolnil a překonal Handanoviče. Nástup jako hrom znamenal bleskurychlé vedení Udinese 1:0. A aktivita hostí pokračovala. Di Nataleho přímý kop prošel až k Domizzimu, který zblízka uklidil míč do sítě - 2:0 pro Udinese. Navíc minutu před tím vykopával míč z brankové čáry Cambiasso. Domácí na nepřiznivý vývoj okamžitě zareagovali kontaktní brankou. Šťastný odraz k Juanu Jesusovi znamenal snížení na 2:1.

Na Giuseppe Meazza se hrál určitě zajímavý fotbal. K vidění bylo spousta šancí a padaly také branky, a to zejména do sítě Interu. Do konce prvního poločasu zvýšil na 3:1 nejlepší střelec Udine Antonio Di Natale, jenž parádní střelou překonal někdejšího spoluhráče Samira Handanoviče.

Devastace Interu pokračovala i po změně stran. Z protiútoku překonal Handanoviče ukázkovým lobem Gabriel Silva a trenéru Stramaccionimu muselo být pořádně horko - 4:1 pro Udinese. Inter měl ale také šance a jednu z nich využil. Palacio našel ve vápně Rocchiho a Inter ještě vykřesal naději na bodový zisk - 4:2. Ovšem uběhly tři minuty a vše bylo zase jinak. Muriel obešel Handanoviče a do prázdné branky vrátil Udine tříbrankové vedení.

Svěřenci Francesca Guidolina už výsledek 5:2 nepustili a sezonu zakončili na pátém místě. Znamená to tak, že si opět zahrají v pohárové evropě - čeká je Evropská liga. Inter završil bídnou sezonu drtivou porážkou a po letech bude v Evropě chybět.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

na obidvoch stranach zraneny hraci ktory davaju najviac golov takze tipujem ze 3 goly nepadnu mozno aj 0:0 alebo 1:0 pre Inter alebo Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele