8. kolo
21.10.2012 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Calcio Catania 2:0

Fotbalisté Interu Milán navázali na dobré výsledky a výhrou 2:0 doma nad Catanií odpověděli Laziu. Svěřenci trenéra Andrey Stramaccioniho si tak pojistili čtvrté místo, dnes se prosadili útočníci Antonio Cassano a pět minut před koncem i Rodrigo Palacio.

Catania cestovala na stadion Giuseppe Meazzy s cílem bodovat a byť se to nakonec nepodařilo, nevedli si hosté vůbec špatně. Právě Catania měla první větší příležitost v utkání, kdy Almiron sice dobře zpracoval, ale nepřesně zakončil, jeho rána šla hodně nad. Na druhé straně se řítil do samostatného zakončení Cassano, ale brankář Andujar i včasným výběhem nebezpečí odvrátil. Inter se dostal do vedení ve 28. minutě, po dobré práci Milita odcentroval Cambiasso a Antonio Cassano hlavou dopravil míč do sítě - 1:0 pro Inter Milán.

Hosté mohli zanedlouho odpovědět, ze střední vzdálenosti vypálil Marchese a Handanovič vytáhl výborný zákrok. Před koncem prvního poločasu měli další dobrou příležitost hosté, hlavička Barrientose skončila těsně vedle.

Úvod druhého dějství patřil pro změnu domácímu Interu. Na Militovu přihrávku před branku Cassano nedosáhl a samotnou střelu argentinského útočníka se štěstím vyrazil Andujar. Nerazzurri chtěli co nejrychleji vstřelit uklidňující druhý gól, ale to se dlouho nedařilo. Ranocchiovi se dokonce do cesty postavila tyč!

Inter nakonec druhou branku vsítil pět minut před koncem utkání. Milito našel přihrávkou svého krajana Palacia, jenž parádně zpracoval míč a neomylně zakončil - 2:0 pro Inter Milán. Druhá branka hosty definitivně srazila na kolena. Stramaccioniho svěřenci utkání dovedli do vítězného konce a bodově se srovnali se třetím Laziem.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Catania umí zahrát na velkokluby.....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale ne venku :D

Reagovat
smazaný uživatel

No já to stejně zkusím...dávám 0

Reagovat
smazaný uživatel

...a ještě tip na výsledek 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Interu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele