8. kolo
21.10.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Turín FC 0:0

Bezbranková remíza byla k vidění na stadionu Renza Barbery, kde domácí Palermo hostilo FC Turín. Zápas to byl minimálně zajímavý, oba celky měly slibné příležitosti a konečná dělba bodu je spíše ztrátou domácího týmu.

Palermo, které se v posledních zápasech přeci jenom výsledkově zvedlo, chtělo na sérii navázat a dnes jednoznačně získat tři body. Po dvanácti minutách hry měl blízko k vedoucí brance Jasmin Kurtič, jehož dělovku Gillet vyrazil na rohový kop. O další čtvrthodinu později si vypracoval stoprocentní šanci Giorgio, ten ale před brankářem nebyl schopen vystřelit a míč mu nakonec sebral jeden z obránců hostí. Palermo nadále útočilo, Iličičův pokus s potížemi zlikvidoval Gillet.

Hosté měli v prvním poločase ojedinělou šanci, ale po té mohli jít v klidu do vedení. Rolando Bianchi se ocitl sám před Ujkanim, ale šanci trestuhodně zazdil! Na druhé straně zakončoval Morganella, Gillet byl opět na místě.

Turínští byli ve druhém poločase přeci jenom vyrovnanějším soupeřem a hned dvakrát měli dobrou příležitost. Cerciho ještě zablokovala obrana, ale Stevanovičův pokus musel likvidovat nohou Ujkani. Závěr utkání už patřil Palermu, které sahalo po vítězství. Změny skóre se diváci nedočkali ani po dvu velice nebezpečných střelách Slovince Iličiče! Za devadesát minut tak branka nepadla, Palermo se rozešlo s Turínem smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo se zvedá a potřebuje doma vyhrávat. Tudíž výhra Palerma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele