23. kolo
03.02.2013 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Palermo ani s posilami nevyhrálo - Gasperini v ohrožení

Že bychom byli svědky víkendu vyhazovů? Po Zdeňku Zemanovi by další "Sbohem" mohl slyšet i Gian Piero Gasperini, kterému se dnes opět nepovedlo vyhrát. Palermo se po prohře s Atalantou propadá na poslední místo.

Obránce Nélson sice při své premiéře vstřelil gól, ale nakonec za něj nemůže být zas ta rád - k bodům totiž nevedl. Ty si odváží lépe hrající Atalanta, která brankáře Sorrentina prostřelila dvakrát. Na týmu Palerma byla zpočátku vidět velká nerozehranost a Atalanta snadno sbírala soupeřovy nepřesné přihrávky. To dávalo jasně najevo i domácí publiku, ze všech stran La Favority byl slyšet pískot.

To už nevydržel mladík Diego Fabbrini a pustil se do samostatné akce. Na jejím konci dokonce vystřelil, ale brankář Consigli odmítl kapitulovat a ránu zneškodnil! Jinak nám ale první půle nenabídla žádné drama. Druhé dějství zahájil rozhodčí Damato na čas a po pěti minutách se už ukázali také hosté. Bonaventura našel před bránou Facunda Parru, který ale nepochopitelně přestřelil!

Při této akci si zřejmě přivodil nějaké problémy, protože musel být vystřídán, nahradil jej ostrostřelec Germán Denis. A právě u něj začala o pouhou minutu později první gólová akce. Od nastřeleného břevna se míč dostává ke Carmonovi a ten jej uklízí na správné místo - 1:0.

O čtvrthodinu později se už prosazuje Denis osobně. Jeho nasazení vyšlo trenéru Colantuonovi skvěle, italo-argentinský útočník se dostal přes bránícího hráče a míč propasíroval i pod Sorrentinem. Zdálo se být rozhodnuto a pískot z hlediště byl stále hlasitější.

Palermo se ale nevzdalo a zápas zdramatizovalo. Po centru ze strany se k míči dostává obránce Nélson a ve své premiéře slaví gól. Není to ale gól vítězný. Přesto můžeme nalézt pozitiva - Palermo se až do konce nevzdalo. Cenná vlastnost, bojujete-li o záchranu.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele