6. kolo
30.09.2012 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Delfino Pescara 1:2

Cagliari se vůbec nedaří a chtělo si spravit chuť v domácím zápase s Pescarou. Ani nováček nepředvádí nijak úžasné výkony. V posledních dvou zápasech ale září slovenská hvězda - Vladimír Weiss mladší rozhodl o výhře i dnes!

Sardinský klub dnes poprvé nastoupil na zrekonstruovaném Stadio IS Arenas, i když byl jeho provoz značně omezen. Otevřena byla pouze jedna tribuna a ani ta se dnes výhry nedočkala. Premiéra tak začíná smutným utkáním bez bodu. O to větší radost má teď nováček z Pescary, kterému velmi zdatně pomáhá k bodům Vladimír Weiss mladší. Dnes přidal druhou branku hostí.

Cagliari nehraje špatný fotbal, jen mu zatím nepřináší potřebné výsledky. Nejinak tomu bylo i dnes odpoledne. Cagliari svého soupeře přehrávalo, ale jeho snaha k ničemu podstatnému nevedla. První velkou šancí byla střela útočníka Marca Saua, s tou si ale brankář Perin poradil. Brankář Pescary musel zasahovat i ve dvou dalších případech, kdy se jeho protivníkem stal Daniele Dossena. Jeho první střelu Perin zneškodnil, druhá mířila mimo bránu.

Ještě v rámci prvního poločasu přišel do hry rychlý Weiss, aby vystřídal zraněného Quintera. Hned po svém příchodu nafilmoval pád v pokutovém území a obdržel za to žluté varování.

Důležitým momentem zápasu se ukázal být faul domácího Rossettiniho. Z následného přímého kopu i za pomoci teče poslal hosty do vedení Christian Terlizzi. Pro domácí starostí přibylo o chvíli později, když Weisse marně stíhal Rossettini a za faul obdržel jednosměrný červený lístek do šaten.

Početní výhody využila Pescara deset minut před koncem zápasu. I když bylo Cagliari aktivnější, Weiss obešel obránce a přesnou ranou stanovil průběžný výsledek na 2:0.

A hosté mohli být rádi, že se Slovák trefil, protože Cagliari se nevzdalo. Střelec první branky Terlizzi zahrál ve vápně rukou a sudí Damato pískl do píšťalky. K míči se postavil Mauricio Pinilla a bezpečně šanci proměnil - 2:1. Víc ale domácí nestihli a patří jim poslední místo. Pescara stoupá na třináctou příčku.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Cagliari hrát jako s AC, tak má šanci na výhru...tipuju 2:0

Reagovat
Rox

Tip: 3:1..Každopádně dám 1...Proti AC dobrej výkon a jestli neporazí Pescaru tak už nevim koho by chtěli porážet

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/cagliari-vs-pescara-12-goals-highlights-wNklQo1ZqJ6qILQE

No tak netuším koho by Cagliari chtěli už porážet, takže s nima končím. Už na Cagliari sázet nebudu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele