16. kolo
09.12.2012 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Produktivní série Paloschiho pokračuje, dnes nalomil Cagliari

Na Alberta Paloschiho je nyní prostě spolehnutí. V posledních pěti zápasech nastřílel pět branek a dnes svému týmu pomohl ke třem bodům na Sardinii. Na jeho úspěch navázal spoluhráč Théréau, který pojistil vedení veronského týmu.

Chievu se podařilo navázat na svůj předešlý úspěch. Díky hattricku Alberta Paloschiho si odvezlo tři body z Janova a jeho naděje na záchranu stouply. Ještě lepší náladu mají fanoušci veronského týmu po dnešním utkání, v němž pozorná obrana ubránila střelce Cagliari a Chievo tak slaví další výhru.

Pokud jste čekali atraktivní zápas, první část utkání vás musela zklamat. Nejzajímavější situací na hřišti byla žlutá karta pro domácího Ariauda a střídání zraněného Sarda. Jeho místo zaujal obránce Jokič. Gólové šance byly k vidění až po půlhodině hry. Po centru ze strany se do zakončení dostal mladý útočník Marco Sau, na jeho ránu ale brankář Sorrentino odpověděl hbitým zákrokem.

Pět minut po změně stran se situace opakovala, když se do zakončení dostal opět aktivní Sau. Tentokrát ale za brankáře Sorrentina zaskočila tyč. O deset minut později se ale konečně měnilo skóre zápasu. A byl to opět mladík Paloschi, díky němuž mohli hosté oslavovat. Italský útočník si naběhl na centr za obranu a nehlídán překonal Agazziho - 1:0.

Domácí se na výraznější šanci již nezmohli a míč většinou kontrolovali hosté. Sardinský celek prohloubil své trápení tři minuty před koncem zápasu, když se před brankáře Agazziho podíval Cyril Théréau a na jeho ránu z volného přímého kopu brankář Cagliari prostě dosáhnout nemohl. Výsledek posouvá hosty na dvanáctou příčku, zatímco sardinskému týmu se nedaří a je čtrnácté.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele