12. kolo
10.11.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Calcio Catania 0:0

Domácí Cagliari remizovalo s Catanií a je desáté. Hosté jsou prozatím na sedmé příčce. Hlavní problém domácího týmu dnes byl v neproměňování šancí.

První akci zápasu měli na svědomí hosté, na Agazziho bránu pálil po patnácti minutách obránce Marchese. Catania byla v úvodu zápasu jasně lepším týmem, svého spoluhráče napodobil Gómez, který si dobře zpracoval přihrávku Izca. Agazzi ale zasahovat nemusel.

Ke konci prvního poločasu se probrali i domácí, mimo Andujárovu bránu střílel Dessena. Tento hráč byl v akci také o chvíli později, kdy skvělou nahrávkou našel Marca Saua, mladý útočník ale tváří v tvář brankáři Andujárovi zklamal a jeho střela mířila mimo. Konec poločasu zastihl v lepší formě opět domácí, Marco Sau měl na hlavičce vedoucí gól, ale nakonec se hráči rozcházeli bez branek.

Druhá půle už byla o něco akčnější. Domácí Luca Rossettini hlavičkoval již tři minuty po změně stran, ale ani tentokrát se skóre neměnilo. Brankář Andujár měl plné ruce práce také v dvacet minut po přestávce, po Cossuově centru hlavičkoval Marco Sau. Útočník domácího celku ale dnes prostě neměl štěstí.

Z třiceti metrů se pokoušel pálit Radja Nainggolan, ale domácí obrana si se situací poradila a ránu zablokovala. Deset minut před koncem utkání se mohl prosadit zase Sau, kterého před bránou našel Dessena, ale brankář Andujár si poradil. V poslední desetiminutovce málem zachytil odkop Andujára Sau, ale vše pro domácí dobře dopadlo.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.org, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele