2. kolo
02.09.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 1:1

Atalanta začala sezonu s mankem dvou bodů a to ji dost ztěžuje cíl záchrany. Dnes se urodila remíza s Cagliari, ale utkání vůbec nebylo tak nudné, jak by skóre mohlo naznačovat.

Utkání, které se hrálo za zavřenými dveřmi, bylo dobrou reklamou pro fotbal. Škoda, že u toho nikdo nebyl. Viděli jsme totiž góly v samém závěru a hned dvě neproměněné penalty. Domácí nemohli počítat s útočníkem Pinillou, hosté přijeli bez Carmony, Marilunga, Pinta a Capelliho.

Atalantu provázela také velká smůla, protože se již v úvodu utkání velmi vážně zranila velká hvězda týmu, Ezequiel Schelotto. Po kolizi s Francescem Pisanem opustil hřiště v slzách a na nosítkách. Zatím přesně nevíme, jaký je hráčův zdravotní stav, ale snad se nejedná o nic dlouhodobého.

Pět minut poté se hned dvakrát dostal do akce brankář Consigli, když musel řešit rány Victora Ibarba. Na jeho aktivitu navázali domácí velkou příležitostí - Thomas Manfredini fauloval ve vápně pronikajícího Larriveye a ten se nakonec postaral o první penaltu. Lépe řečeno, nechal vyniknout brankáře Consigliho, který uhodl správnou stranu!

O pouhé dvě minuty přišel další šok. Aktivního Ibarba fauloval ve vápně obránce Peluso a musel předčasně ukončit svou dnešní anabázi. K nařízené penaltě se postavil skvělý taktik a vůdce Daniele Conti, ale opět selhal na brankáři Consiglim! A pak, že Calcio není zajímavé.

Germán Denis se snažil pozvednou upadající prapor Atalanty, ale jeho střela ze třiceti metrů se do brány nevešla. Neúspěšný střelec první penalty Larrivey se neprobil k zakončení a selhal také Cossu. První varování ze strany Atalanty přinesl Maximiliano Moraléz, jehož ránu zneškodnil Agazzi.

Moraléz byl také autorem centru, který v první branku utkání proměnil deset minut před koncem Denis - 1:0. Dnes ale štěstí hostům nepřálo, dnes ze svého manka ukrojí jen malou část. Cagliari totiž dokázalo v nastaveném čase perfektně zkazit náladu snad celé Sardinii. Střela Albina Ekdala totiž po teči hostující obrany znamenala srovnání na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele