9. kolo
28.10.2012 15:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Inter Milán 1:3

Milánský Inter prokázal, že jeho forma má stoupající tendenci a nadále se mu daří. Dnes odpoledne si poradil s domácí Bolognou a chystá se řádně promlouvat do boje o titul.

Inter je po výhře nad Bolognou dočasně druhý, a to především díky zaváhání dosud velmi dobře hrajícího Lazia. Přes počáteční krizi se, jak se zdá, karta obrací a Stramaccioniho parta bude opět vážným kandidátem na umístění na špici tabulky. Bologna je po tomto výsledku až sedmnáctá.

Jako první se vzrušení diváků na tribunách postaral domácí Alessandro Diamanti, jehož rána z přímého volného kopu ale neměla potřebné gólové parametry. Udeřilo tak na druhé straně. Po Pazienzově faulu, který byl sudím De Marcem oceněn žlutou kartou, zahrávali hosté přímý volný kop. Míč si ve vápně našel obránce Ranocchiu a jeho hlavička poslala Nerazzurri do vedení - 1:0.

Bologna se sice snažila převzít kontrolu nad hrou a vrátit se brankou do zápasu, ale často si hráči nebyli schopni porozumět v kombinaci. Druhý poločas již nabídla větší počet akcí.

Z druhého dějství neuběhlo ani deset minut, když se skóre měnilo podruhé. Rodrigo Palacio pronikl do vápna, nahrál míč volnému Militovi a ten přesně umístěnou střelou zakončil. Teď byla na řadě domácí Bologna.

A kontaktní gól jí trval pouhých pět minut! Po rozehrávání rohového kopu se centr snesl na hlavu Cherubina, který se zakončením přes bezmocného Handanoviče neměl větší problémy - Bologna se dočkala a Inter vedl již jen o gól.

Rychlý sled událostí ale nabral ještě větší rychlost. Inter Milán dnes zkrátka prohrát neměl a potvrdil to hned o šest minut později, kdy se trefil Esteban Cambiasso. Odražený míč se ve vápně snesl právě k jeho kopačkám a argentinský záložník stanovil konečnou podobu výsledku. Brankář Agliardi musel ještě v závěru potvrdit své kvality proti střele Nagatoma, ale víc branek v zápase již nepadlo.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
cukjerek

super interek dneska esli budem hrat takhle i nadale LM nas nemine parada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele