14. kolo
25.11.2012 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Janov CFC 0:1

Celých šest kol v řadě Janov nebodoval a povedlo se to až nyní. Grifové udolali jedinou brankou Bertolacciho domácí Atalantu a opustili poslední místo tabulky.

Janovu se před tímto kolem vůbec nedařilo a utnout nelichotivou sérii šesti porážek v řadě zrovna na půdě Atalanty Bergamo nebyl snadný úkol. Domácí, jenž si užívají místa v první polovině tabulky, měli první šanci zápasu. Moralez dokonce vstřelil gól, ale pro ofsajd nebyla branka uznána. Jediný brankový okamžik celého zápasu nastal šest minut před koncem prvního poločasu. Po rychlém protiútoku se dostal k odraženému balónu hostující Andrea Bertolacci a Janov vedl 1:0.

Pokud chtěla Atalanta myslet na lepší výsledek, musela ve druhém dějství pořádně přidat. V 59. minutě se dostal do velké blízkosti brankáře Freye Moralez, místo rázného zakončení ale zvolil kličku a z velkého úhlu pak netrefil cíl. Vedle mířil z další velké příležitosti Raimondi a stav stále trval 1:0 pro hosty.

Tlak Atalanty narůstal a ještě vzrostl po vyloučení obránce Morettiho. Ten obdržel za faul před šestnáctkou druhou žlutou kartu a musel do sprch. V nastaveném čase bylo před brankou Freye pořádně horko, ale hostující Grifové už těsné vedení uhájili. Výhrou 1:0 utnuli černou sérii šesti porážek v řadě a opustili sestupové pozice.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele