21. kolo
20.01.2013 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:1

Remízou 1:1 skončilo i utkání mezi Atalantou Bergamo a Cagliari. Hosté měli raketový nástup a velmi brzy vedli. Domácí však ve druhém poločase srovnali a na konečné remíze se nic nezměnilo ani po vyloučení Luigiho Giorgia.

Na stadionu Atleti Azzurri se začalo se zpožděním. Na vině bylo sněžení a celkově špatné počasí. Nicméně i tak si diváci přišli na své a bezgólový stav vydržel jen pouhé dvě minuty. Centr Saua si totiž srazil do vlastní sítě Canini a Cagliari vedlo. Bohužel celkově toho ale první poločas příliš nenabídl. Oba týmy se vypořádávaly zejména se špatným terénem, který se postupem času neustále horšil a horšil. Ke konci prvního poločas zazdil velkou šanci na vyrovnání German Denis, tomu chyběl jen kousíček, aby dopravil míč do hostující sítě.

Ve druhém poločase už se Atalanta dočkala. Na Cigariniho rohový kop si naskočil Guglielmo Stendardo a bylo to 1:1. Atalanta o chvíli později opět hrozila prostřednictvím rohového kopu, ale tentokrát obrana Cagliari nebezpečí odvrátila, sama pak nedokázala využít rychlý brejk. Následně byla k vidění vyrovnaná podíváná a dlouho se zdálo, že si oba týmy dojdou spokojeně pro bod. V 79. minutě dostal zápas nový náboj, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen domácí Luigi Giorgi a Sardiňané dohrávali v početní převaze. Vyloučení Giorgia nakonec ale nemělo na výsledek vliv. Atalanta remizovala s Cagliari 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele