22. kolo
27.01.2013 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - AC Milán 0:1

Další vítězství si na své konto připisuje AC Milán, který zvítězil na hřišti Atalanty 1:0. Hrdinou zápasu se stal Stephan El Shaarawy, jenž zaznamenal už patnáctou ligovou branku v sezoně. V zápase hodně plály emoce, zejména ve druhém poločase, o čem svědčí počet udělených karet - celkem osm.

Hosté z Milána začali o něco lépe, i když i Atalanta místy zaměstnávala obranu AC v čele s brankářem Abbiatim. Přibližně po půlhodině hry se Milán dostal do tlaku a z něho vzešla první a jak se později ukázalo, jediná branka utkání. Mladík Niang podržel míč a krásně ho posunul na nabíhajícího El Shaarawyho, jenž střelou do protipohybu překonal Consigliho - 1:0 pro AC Milán.

Atalanta mohla srovnat skóre v závěru prvního poločasu, ale Denis v tutovce promáchl a Abbiati tak nemusel zasahovat. Hosté šli tedy do šaten za pro ně příznivého stavu 1:0.

Milán vstoupil do druhého poločasu dobře. Atalantu do ničeho vážnějšího nepouštěl, navíc sám měl dostatečné množství šancí na zvýšení skóre. V 55. minutě začaly na hřišti plát emoce a jen o čtyři minuty později udělil hlavní sudí červenou kartu. Brivio zezadu fauloval Pazziniho a byl po druhé žluté kartě vyloučen. Devět minut před koncem mohlo být definitivně rozhodnuto, jenže Flamini tutovku zahodil a stejně neuspěl i Niang. AC Milán si ale vedení vzít nenechal a v tabulce poskočil už na páté místo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele