9. kolo
27.10.2012 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Janov CFC 1:0

AC Milán dal zapomenout na sérii porážek a doma zcela zaslouženě porazil Janov. Grifové toho na San Siru příliš nepředvedli, a tak je čtvrthodiny před koncem "popravil" Stephan El Shaarawy, jenž začínal s profesionálním fotbalem právě v Janově.

Do první větší šance se dostali hosté, ale domácí jim k tomu výrazně pomohli. Zapata udělal obrovskou chybu, ze které vyplynulo zakončení Immobileho, naštěstí pro Milán zasáhl Amelia a také kus štěstí. To byla prakticky jediná šance Janova v utkání. Na druhé straně po přesném centru hlavičkoval Yepes nad branku. O několik minut později cpal před branku dobrý přízemní centr El Shaarawy, ale nikdo z Milánských na něj nezareagoval.

Po změně stran zatáhl Pato míč do šestnáctky, přesně takové momenty v předchozích zápasech Milánu chyběly, a přihrávkou hledal nabíhajícího Constanta, ten však na míč nedosáhl. Milánu se podařilo dostat Janov pod soustavný tlak, Rossoneri byli čím dál nebezpečnější, což dosvědčovala například nepříjemná střela Abateho, kterou Frey nohama vykopl. Tomuto momentu ještě předcházel nafilmovaný pád Nigela de Jonga, který sudí jako penaltový pochopitelně neposoudil.

AC bylo sice lepším týmem, ale pořád platil bezbrankový výsledek. Diváci na San Siru se však nakonec branky dočkali. V 77. minutě rozehrál pěknou akci Zapata, načež Abate možná v lehounkém ofsajdu našel před prázdnou brankou El Shaarawyho - 1:0 pro AC Milán. "Malý Faraon" byl ještě donedávna klubově spjat s Janovem a branku přeci jenom neoslavoval. Do konce utkání měl Milán ještě jednu dobrou šanci, ale Emanuelson zpoza vápna těsně přestřelil. Rossoneri tak udolali Janov jedinou brankou, nutno však podotknout, že zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

oba týmy dají gól

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

DNES TO PRIJDE! ZLOM! dnes se probudime a rozjedeme...FORZA MILAN!!!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

a v patovy mám nádej, že odohrá aspoň jeden zápas bez zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EarTher

El Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

zapas jsme mely po celou dobou pod kontrolou,rutini vyhra,akorad pato dneska neukazal nic a obavam jse ze uz jse po tih zranenih co ho trapy uz tezko vrati do TOP formy nejlepsi ho prodat pokud ho zatim jeste prachači (PSG,MAN.C,CHELSEA( chteji a za ty koupit jineho skveleho utočnika ...otazka je casu kdy jse zas zrani uvidite brzy..SINDROM VAN BASTEN...jinak FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

zápas som nevidel :(, ale myslím že mu treba dať ešte zopár zápasov. Prvý krát hral od základu a myslím že v minulom zápase s Laziom , ten útok po jeho príchode celkom ožil. Čím bol jeho výkon zlý??

Reagovat
smazaný uživatel

nafilmovaný pád De Jonga? to si děláš prdel ne? vždyť to byla jasná penalta, na nafilmovaný pády se zajdi podívat na Nou Camp a tam se stejně písknou jako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

nebo stači na juventus nemusi jezdit aztak daleko do španelska...aby vedel opravdovy filmovany a okradany....last time juventus catania ..NEUVEŘITELNY JAK POŠKODIL ROZHOČI CATANIU NEUZNAL REGULARNY GOL A JESTE VYLOUČIL HRAČE A UZNAL JUVENTUSU GOL Z OFSAJDU....UŽ JE TO SmeŠNY JAK JSE POMAHA JUVENTUSU...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele