3. kolo
15.09.2012 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:1

Další tři body před domácím publikem ztratil AC Milán. Šokující výsledek mohl leckdo očekávat, marodkou a letním výprodejem zdecimovaný Milán skolil jedinou brankou Cigarini. Opakovala se tak situace z prvního kola, kdy Rossoneri rovněž nestačili na hostující celek výsledkem 0:1. Atalanta se výhrou vyhrabala z bodového odečtu a na své kontě má nyní dva kladné body.

Milán se od úvodních minut snažil převzít iniciativu, jenže to se mu vůbec nepodařilo. Atalanta rozbíjela milánské akce hned v zárodku a domácí tým byl tak v útočné fázi bezzubý. Naopak celek z Bergama na sebe poprvé výrazně upozornil po dvaceti minutách hry. Germán Denis se opřel do míče a Abbiatiho zachránila tyč! Pro AC to bylo velmi výrazné varování. Velká příležitost se naskytla i domácím, El Shaarawy zakončoval, ale Consigli byl naštěstí pro Atalantu připraven. Allegriho svěřenci sice měli více ze hry, jenže v útoku nebyli schopni něco pořádného vymyslet.

Tatáž situace se opakovala i po změně stran. Rossoneri se sice snažili něco vymyslet, ale vůbec jim to nešlo, a to ať už díky vlastní neschopnosti, či skvělému bránění Atalanty. V 64. minutě přišla povedená akce ze strany hostí. Denis parádně namazal Cigarinimu, jehož přesně mířená volej znamenala překvapující vedení Atalanty 1:0.

Abychom to uvedli na pravou míru, překvapující ve smyslu zvučnosti obou celků. Vzhledem k předváděné hře AC to zas tak překvapující výsledek nebyl. Nicméně za pět minut mohlo být srovnáno, volný přímý kop domácích skončil těsně vedle Consigliho branky. Čtyři minuty před koncem držel domácí ve hře o body Abbiati, po Moralezově velké šanci předvedl fantastický zákrok. Jeho spoluhráči mu ale nepomohli, závěrečný nápor se nekonal, a tudíž se nekonalo ani z pohledu AC vytoužené vyrovnání. Milán předvedl strašný výkon a zaslouženě prohrál, navíc to zatím vypadá, že tato sezona bude plná problémů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bojan se zapíše

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou kartou

Reagovat
smazaný uživatel

jo...to by mohl, je to sympatický hráč pro mě...tahle sezona pro něj bude The best

Reagovat
smazaný uživatel

3-1.... FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
Sali5

No zatím je to hrůza, snad se to rychle zase zlepší

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

AC je silně ve sračkách

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele