12. kolo
11.11.2012 15:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

AC Milán - ACF Fiorentina 1:3

AC Milán doma opět prohrál a nespokojenost fanoušků se jistě zvětšila. Rossoneri tentokrát nestačili na dobře hrající Fiorentinu, které podlehli 1:3. Viola tak potvrdila předchozí výhru na San Siru a ukázala, že je v mnohem lepším rozpoložení.

Fiorentina šokovala San Siro už v desáté minutě. Po autovém vhazování se dostal k míči Alberto Aquilani a placírkou poslal Violu do vedení - 0:1. Jak výstižné, právě Aquilani v létě Milán opustil, neboť klub neměl o jeho další působení valný zájem. Následně se na hřišti nic moc nedělo, až do 35. minuty, kdy byl v pokutovém území faulován Pato a sudí nařídil pokutový kop. Sám postižený Brazilec ale nabídnutou šancí pohrdl, branku Viviana přestřelil! Fiorentina následně Patovo selhání potrestala. Po dalším vhazování se míče zmocnil Borja Valero a Abbiati byl proti jeho zakončení bezradný - 2:0 pro Fiorentinu.

Milán měl v šatně o čem přemýšlet, s Fiorentinou doma prohrával 0:2 a při své situaci v tabulce si další porážku nemohl příliš dovolit. Allegriho svěřenci vstoupili do druhého dějství aktivně. Boateng ve velké šanci přestřelil branku a o dalších devět minut později už byl úspěšný útočník Giampaolo Pazzini. Na začátku celé akce byl Shaarawyho dobrý centr a patička Mexese mířící do tyče, Pazzini míč dorazil a bylo to 1:2.

Hosté ale byli hodně nebezpeční a Abbiati musel být neustále ve střehu. Fernandez minul a Cassani před Abbiatim trefil tyč! Milán se do žádného tlaku vůbec nedostal. Naopak, Montellovi svěřenci přidali ještě třetí trefu, postaral se o ní El Hamdaouí - 1:3. Viola tak nadále atakuje nejpřednější příčky, Milán se znovu propadne.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Fiorentina bude zřejmě bez Jovetiče a AC se snad už dostatečně zahřáli....

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

AC Milan už snad začne "šlapat" tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 ....doufam

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi by bylo kdyby hral Mexes-Zapata

Reagovat
-Pato-

k tomu se ani nemá smysl vyjadřovat..

Reagovat
smazaný uživatel

noooo fiorentina vypada naslapane

Reagovat
smazaný uživatel

allegri ven

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xv0ihq_ac-milan-1-3-fiorentina_sport?start=1

Tak ta patička byla luxusní, škoda, že to tam padlo až z dorážky....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele