4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

US Lecce - Atalanta BC 1:2

Je to tak trochu paradox, ale nebýt bodového odečtu, je Atalanta na prvním místě společně s Janovem a Udinese. Klub z Bergama vyhrál další zápas a v tabulce už má jeden bod, navíc je patnáctý. Obě branky Atalanty vstřelil argentinský útočník Germán Denis.

Diváci na stadionu Via del Mare nemuseli na gól čekat příliš dlouho. Už ve 2. minutě zápasu totiž došlo k penaltovému okamžiku. Mesbah fauloval ve vápně Schelotta a rozhodčí jasně ukázal na značku pokutového kopu. Germán Denis nabídnutou šancí nepohrdl a Atalanta vedla 0:1. Domácí ale mohli záhy vyrovnat, jedovatou pasquatovu levačku musel likvidovat Consigli. Lecce se podařilo vyrovnat poměrně brzy, už ve 25. minutě, na hranici ofsajdu překonal Consigliho Mesbah!

Kromě vyrovnání přišla pro Atalantu další ráda, zranil se jí brankář Consigli a do branky musel jeho náhradník Frezzolini. Ten musel výrazně zasahovat na konci poločasu, ještě předtím však Bonaventura nedokázal překonat pozorného Julia Sergia. Každopádně v 56.minutě došlo k rozhodujícímu okamžiku, po rohovém kopu hlavičkoval voleybalovým způsobem Germán Denis a bylo to 1:2 pro Atalantu.

A bylo ještě hůře, Grossmuller uviděl v rozmezí pouhé minuty dvě žluté karty a byl vyloučen! Za takového stavu už si to hosté vzít nenechali a bodový odečet byl zažehnán.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele