30. kolo
01.04.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

US Lecce - AC Cesena 0:0

Lecce hrálo s Cesenou 0:0 a tento výsledek pro oba týmy nic neřeší. Lecce nadále okupuje osmnáctou pozici, Cesena zůstává poslední.

Utkání začalo poněkud svižně. Ve 3. minutě vyzkoušel pozornost brankáře Benassiho Adrian Mutu, ale žádné větší škody domácímu týmu nenapáchal. Po čtvrthodině hry se uvedli i domácí. Muriel si famózně pokryl míč, obtočil se s ním a minul branku. Hosté ale hráli dobře a Lecce to nemělo jednoduché.

Ve 32. minutě musel Benassi výrazněji zasahovat, když ho opětovně prověřil Mutu. Tři minuty před koncem došlo ke vzrušení i na druhé straně, Cuadradovu střelu tečoval Di Michele, ale Antonioli předvedl skvělý reflex a míč vyrazil. Divácí na stadionu Via del Mare v prvním poločase branku neviděli a bohužel to platilo i o druhé půli.

V 67. minutě sice Di Michele našel Cuadrada, ale ten v tutovce selhal a trefil jen boční síť. Později musela Cuadrada tato šance pořádně mrzet. Podobně na tom byl i Mutu. Rumunský útočník měl na kopačce devět minut před koncem gól, ale Benassi jeho střelu konečky prstů vyrazil a výrazně podržel svůj celek. Vyrovnané utkání vítěze nepoznalo, pro oba je však zisk bodu ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / football-italian.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele