1. kolo
21.12.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Šlágr kola skončil remízou

Juventus se rozešel s Udinese smírně, týmy si i přes množství šancí body dělily a diváci se branek na Stadio Friuli nakonec nedočkali.

Juventus přišel o možnost vrátit se do čela ligy, remizoval s dobře hrajícím domácím mužstvem a první příčku přenechává AC Milán, které dokázalo ve včerejším utkání vyhrát nad Cagliari.

Juventus je tak zatím druhý, má sice stejný počet bodůj jako Milánští, ale dělí je od sebe brankový rozdíl, hovoříce pro AC. Oba týmy mají shodně 34 bodů. Pro Udinese znamená remíza třetí místo v průběžné tabulce, od prvních dvou týmů jej ale dělí pouhé dva body.

Obě strany dnes měly výbornou šanci vyhrát, zápas byl plný mnoha zajímavých příležitostí a jak Gianluigi Buffon v brance turínského giganta, tak Samir Handanovič jako jeho oponent měli plné ruce práce, aby svá čistá konta uhájili.

Jen v prvních osmi minutách se dvakrát zkoušel prosadit Claudio Marchisio, ale jeho snaha změnu skóre nepřinesla. O něco podobného se se stejným koncem pokoušel také hostující Simone Pepe a donutil Handanoviče k vážnějšímu zákroku.

Chilan Mauricio Isla, o něhož jeví eminentní zájem AS Řím, se zkoušel prosadit na druhé straně a také tentokrát musel Buffon vytáhnout dobrý zákrok, aby svůj tým udržel v akci. Juventus svůj tlak zvyšoval a Marchisio se mohl před poločasem prosadit. Svého spoluhráče poté napodobil střelou z dálky také Arturo Vidal.

Po poločase vymyslel dobře mířenou střelu Andrea Pirlo, ale také tu Handanovič zlikvidoval. Udinese se aktivitou začalo soupeři vyrovnávat, Buffon měl dnes opravdu hodně práce. Nejprve jeho pozornost vyzkoušel Kwadwo Asamoah, poté přišla na řadu šance kapitána Antonia Di Nataleho. I s stou si ale brankář 'Staré dámy' poradil.

Pět minut před koncem utkání se vytáhl Samir Handanovič a zlikvidoval skvělou šanci Fabiu Quagliarellovi. Tím určil konečný stav utkání, šlágr kola a souboj o první místo tak skončil nerozhodně.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
paver

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nabízí jasná REMÍZA...uvidíme, ale jinak držím pěsti Juve

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA UDINESE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1-1(Isla-Pepe)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě ty naše remize se.ou. Radši ať jednou prohrají a pak mají šňůru výher takhle to dopadne hodně špatně. Radši zariskuju a jednou začas prohraju než abych měl z 16 zápasů 7 remíz. Takhle se o titul v Itálii nedá hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

taky že nebudou mít titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele