3. kolo
18.09.2011 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Janov CFC 1:2

Janovští Grifové otočili zápas v Římě a odváží si tak tři body proti papírově silnějšímu Laziu. Druhou, tedy rozhodující branku, navíc vstřelil slovenský záložník Juraj Kucka!

Začátek ale vyšel spíš domácímu celku. Přesto první vyloženou šanci v zápase spálil útočník Janova, Rodrigo Palacio. Janovský celek se snažil dostat do zápasu a kontrolovat hru, ale skvělá taktika domácího celku jeho snažení zabraňovala.

Stadio Olimpico hnalo své miláčky dopředu a ti se odvděčili úvodním tlakem, z něhož resultovaly pohledné akce. Při jedné z nich naservíroval po rychlém brejku Miroslav Klose míč Giuseppe Scullimu a právě exjanovský křídelník otevřel skóre zápasu, to se psala jedenáctá minuta hry.

Domácí mohli zvýšit své vedení, to by ale Djibril Cissé musel lépe mířit. Takto ho Sebastien Frey dokázal eliminovat.

Nepříjemná komplikace se zrodila ještě v prvním poločase, Janov musel stáhnout ze hry zraněnou oporu Giandomenika Mesta, jehož nahradil čerstvý Granqvist.

Janovský celek se snažil přebrat aktivitu z domácí strany, ale Veloso mířil mimo. Co se nepovedlo Velosovi, o to s postaral Rodrigo Palacio. Deset minut po poločase totiž po krásném balonu Jorquery prostřelil bezmocného Marchettiho a bylo srovnáno.

Christian Brocchi se snažil strhnout vedení opět na římskou stranu, ale ani jeho střela se neujala. Nedáš - dostaneš tak zase platilo. Právě slovenský internacionál si narazil s Palaciem a přesnou střelou utišil tak celé Olimpico.

V závěru utkání mělo Lazio ještě šanci na srovnání nepříznivého stavu, ale Diakiteho hlavičku Frey zlikvidoval.

Janov se tak dočkal první výhry, Lazio první porážky.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Abnormálně silný útok Cissé-Klose se opět gólově minimálně jednou prosadí. Tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidno hviezdny útok neni všetko tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Kucka!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele