16. kolo
18.12.2011 15:00 CET
3 : 3
(1:0)

Reportáž

Šestigólová přestřelka v Parmě

Úžasné představení sledovali dnes odpoledne diváci v Parmě, kam přijelo Lecce a podílelo se na šestigólové přestřelce. Zápas to byl jako na houpačce, až se nakonec obě strany rozešly smírně 3:3. Litují ale především Salentini.

Lecce sice na Stadio Tardini prohrávalo, ale pak dalo tři góly a mířilo za důležitými třemi body, ale v nastaveném čase o ně nakonec přišlo a zůstává poslední.

Gólové hody zahájil v 18. minutě Sergio Floccari, který proměnil pokutový kop. Ten po své sólu zařídil Jonathan Biabiany, jehož ve vápně nedovoleně zastavil Ferrario. Lecce tak prohrávalo a po půlhodině hry ho potkala další špatná zpráva, kvůli zranění musel střídat brankář Julio Sergio a jelikož je mimo hru také Benassi, musel do branky nezkušený 22letý Ugo Gabrieli.

V prvním poločase už branka nepadla, diváci čekali až do 58. minuty. To poslal před branku míč Brivio a David Di Michele vyrovnal. Uběhly jen tři minuty a Di Michele dokonale otočil skóre ve prospěch Lecce. Hostující útočník se prosadil nádherným akrobatickým kopem, Mirante byl bez šance.

Lecce ovšem nepolevilo a v 76. minutě vedlo už 3:1, z bleskového protiútoku se trefil Cuadrado. Hosté už pomalu pomýšleli na hodně důležitý tříbodový zisk, jenže čtyři minuty před vypršením základní hrací doby chyboval brankář Gabrieli a Pelle' měl v zakončení jednoduchou úlohu. Do konce zápasu zbývalo i s nastavením asi osm minut a Parma prohrávala už jen o jednu branku.

Domácí vycítili šanci a nakonec se jejich snažení vyplatilo, nechytatelnou ranou ve čtvrté minutě nastavení nakonec stanovil konečné skóre 3:3 Daniele Galloppa.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele