6. kolo
02.10.2011 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Janov venku znovu prohrál, tentokrát v Parmě

Janov se už určitě těší, až se opět představí na domácí půdě. Dva venkovní zápasy mu teď totiž vůbec nevyšly. Po Chievu prohrál i v Parmě, kde exceloval Sebastian Giovinco. A nebýt brankáře Freye, pravděpodobně by Grifové prohráli víc než 3:1.

Na Stadio Tardini se Janovu nikdy moc nedařilo, jen jedinkrát tu dokázal vyhrát, loni zvítězil 3:2.

V osmé minutě se poprvé ukázal Giovinco. Jeho roh našel Modesta, proti jehož zakončení musel vytáhnout parádní zákrok Frey. Také Freyův protějšek Mirante se zapotil. Nejprve musel vytěsnit Jorquerovu ránu a vzápětí se štěstím zlikvidovat i Constantův pokus.

Skóre se měnilo až po půlhodině hry, kdy Floccari patičkou vyslal Giovinca, ten utekl obráncům a přeloboval Freye. Janov mohl odpovědět trestným kopem Bova, ale při domácím mužstvu se drželo štěstí. Mirante míč totiž sice vyrazil do tyče, od které se odrazil zpátky do něj a mířil do brány, jenže na čáře ho stihl vykopnout Lucarelli.

Pár minut před přestávkou obešel na levé straně Velosa aktivní Giovinco a ve vápně ho následně fauloval Kucka. Sám Giovinco penaltu proměnil a zvýšil na 2:0.

Do druhé půle nasadil kouč hostů Alberto Malesani dalšího útočníka, Pratta, ale už po pěti minutách opět sledoval, jak jeho svěřenci inkasují. Biabiany v protiútoku našel Morroneho a ten sice nejprve trefil břevno, ale v dorážce už se nemýlil. Frey byl bezmocný.

Valdes mohl z dalšího rychlého protiútoku zvyšovat už na 4:0, ale fantastický Frey mu to nedovolil. V nastaveném čase pak nakonec z penalty alespoň korigoval výsledek Palacio.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele