7. kolo
16.10.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Novara Calcio - Bologna FC 0:2

V odpoledních zápasech viděli diváci branky pouze v Novaře. Obě vsítili hosté a odvezli si z půdy nováčka vítězství 0:2. Mezi střelce se zapsali Ramirez a Acquafresca.

Zápas začal hodně divoce a už v úvodu musel být pro nepříjemnou srážku Pinardiho s Koném přerušen. Za pár minut se mohlo pokračovat a byla to Novara, která hýřila aktivitou. Taka Morimoto mohl okamžitě potrestat chybu Cherubina ale Agligardi vytáhl dobrý zákrok. Otázkou je, jak by se utkání dále vyvíjelo, kdyby Morimoto svojí šanci proměnil. V další dobré šanci domácích byl Pinardi, jenže na výsledku se nic nezměnilo.

Ve 25. minutě přišla první komplikace domácího celku, zranil se Pinardi a na plac musel Radovanovič. Je to neuvěřitelné ale ve 42. minutě byl znovu viděn ostrý střet, ještě ostřejší než v předchozím momentě. Brankář Novarry Ujkani se srazil se spoluhráčem Morganellou, přišel o čtyři zuby a utrpěl frakturu lebky. Musel být pochopitelně střídan, mezi tři tyče se postavil jeho náhradník zkušený Fontana.

Novarra byla aktivní i v závěru prvního poločasu, kdy rozhodčí nastavil šest minut. Rigoni poslal míč na hlavu Pacimu, ten minul. Na druhé straně to ale neplatilo, Gaston Ramirez svojí pravačkou zamířil neomylně a Fontana lovil míč ze sítě - 0:1 pro Boloňu. Hostům vedouí branka nesmírně pomohla, už to nebyl tolik ustrašený výkon jako z úvodu. Za chvíli zaměstnal Fontanu střelec Di Vaio. V 64. minutě už bylo s výsledkem hotovo, Acquafresca se nenachytal v ofsajdové pasti a v pohodě překonal Fontanu - 0:2 pro Boloňu. Novarra se definitivně položila a v závěru měla štěstí, že jí Di Vaio nefoukl třetí gól.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele