20. kolo
28.01.2012 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Souboj o čelo vyhrála 'Stará dáma'

Juventus nakonec vyválčil cenné tři body proti silnému Udinese, diváci se dočkali dramatu až do posledních vteřin hry. Skvělý zápas prožil Alessandro Matri, skórující hned dvakrát.

Na hlavu Alessandra Matriho se snášela kritika, jelikož neproměňoval dostatek šancí. To dnes prolomil a kritikům jasně ukázal, čeho je schopen. Obstaral úvodní i poslední branku zápasu. Hostům vlil do žil čerstvou krev Antonio Floro Flores, nicméně jeho branka po hodině hry body nakonec neznamenala.

Dnes vítal hráče zaplněný stadion i sněhová pokrývka, jenž neustále častovala hráče svou přítomností. Matri nejprve neproměnil dvě obrovské šance, protože na svém místě stál dnes večer skvěle chytající Samir Handanovič. Na druhé straně se o práci pro veterána Gianluigiho Buffona postaral Pablo Armero.

Po půlhodině hry se mohl prosadit Lichtsteiner, jeho střelu ale brankář pokryl. Horší už to bylo při centru Marcela Estigarribii, záložníkův centr už do sítě Matri dopravil - 1:0 pro Juventus.

Udinese se ve druhém poločase snažilo reagovat, ale obrana Juventusu dnes odváděla dobrou práci. Těsně vedle střílel hvězdný kapitán Antonio Di Natale. Ani jeho střela ke srovnání nepomohla. To udělal až rychlý protiútok, vedený Mauriciem Islou. Jeho nahrávku přetavil krásnou střelou ve srovnání Floro Flores - 1:1.

Dlouho se ale hosté neradovali, nadšení jejich příznivců příhodně zchladil opět Alessandro Matri. Po hodině hry našel Claudio Marchisio prostor pro MAtriho a italský útočník si věděl rady. Obtočil se i s míčem kolem obránců a prostřelil Handanoviče, kterého ani tentokrát nemůžeme z inkasované branky vinit.

Udinese už odpověď nenašlo a tak se náskok Juventusu na čele tabulky zvýšil už na čtyři body. Jak odpoví Milán?

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ted to Udinese musí dat musi nekdo porazit Juve souhlasí 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuji 1:0 , nebo 2:0 pro Juve...Udinese jsou letos dobří, ale né zas tak ,aby nás porazili...

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 1 2:0 alebo 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA UDINESE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

HX2

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA JUVENTUS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho...jdi někam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele