8. kolo
22.10.2011 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Matriho dva góly nestačily na tři body

Juventus dvakrát v zápase vedl, Janov ale dvakrát dotáhl. Velký podíl na tom má i Juraj Kucka, jenž si připsal jednu asistenci. Dělba bodů znamená jediné - Udinese může odskočit na čele tabulky!

Matri opět střílel ostrými, na výhru pro 'Starou dámu' to ale nestačilo, houževnatý tým z Janova dokázal vždy odpovědět. Navíc mohl vyhrát, dvě dobré šance na konci zápasu ale zůstaly neproměněny. Dnes měl svůj velký večer Andrea Caracciolo, který mohl hosty poslat do vedení, ale svou šanci nakonec neproměnil.

Juventus si nemohl přát lepší start do zápasu. V šesté minutě poslal svůj tým do vedení Matri. Děkovat za skvělou přihrávku může především Claudiu Marchisiovi, který je v posledních týdnech ve velké formě. Ta neunikla ani Cesare Prandellimu. Po úvodním náporu tedy Juventus vytěžil z první velké šance branku, která jej trochu uklidnila.

'Bianconeri' od té doby zápas kontrolovali, tempo se ustálilo a na další velkou šanci si diváci museli počkat ještě necelou půlhodinu. Andrea Pirlo našel geniálním pasem opět hrotového útočníka Matriho, který vystřelil, ale brankář Sebastian Frey prokázal svoji třídu a míč polapil.

Neproměnění se ale turínským hráčům vymstilo tehdy, když Alexander Merkel nacentroval před bránu, kde si míč našel hlavu Marco Rossiho a kapitán přidělil svému týmu cenný bod. Těsně před poločasem mohl jít Juventus opět do vedení, po chybě Velosa se hnal na bránu Mirko Vučinič, ale Frey si s Černohorcem poradil.

Druhý poločas začal ve velkém tempu, Matriho skvěle zneškodnil dnes výborný Frey, Merkela si pohlídal Marco Storari.

Neuplynula ani hodina hry, když si hráči 'Bianconeri' došli pro vedení. A byl u toho opět mozek záložní řady, Andrea Pirlo, který překonal obranu a poslal do vyložené šance Alessandra Matriho. Italský útočník se v podobných chvílích nemýlí - 2:1 pro domácí.

Právě znovuzrozený Matri měl další šanci, do dvoubrankového vedení mohl domácí poslat také Černohorec Vučinič. Ani jedna šance ale nebyla proměněna a tak hosté trestali.

Excelentní akce dvou střídajících hráčů znamenala vyrovnání sil - Juraj Kucka našel Andreu Caracciolu a zkušený útočník nepotřeboval víc pokusů na správné zakončení. Do konce zápasu se stav už nezměnil a Juventus se musí strachovat o prvenství. Hosté z Janova naopak budou na tomto výsledku chtít stavět v utkání proti římskému AS.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to sranda, ale věřím JUVE 3:1...Doufám, že alespoň na 15min naskočí Elia...už by chtělo aby taky za ty peníze hrál...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele