32. kolo
11.04.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - AC Cesena 1:1

Krize Janova pokračuje a po tomto kole bude mít k dobru na sestupovou osmnáctou příčku jenom dva body. CFC doma nedokázalo porazit prakticky jistě sestupující Cesenu, oba týmy si připsaly bod za remízu 1:1...

Cesena je na posledním místě tabulky a sestup je v jejím případě už několik týdnů prakticky hotovou věcí. V Janově nezačala špatně, už v deváté minutě mířil z trestného kopu nad Guana, Freye pak zaměstnal Mutu, jehož střela ovšem postrádala razanci a někdejší spoluhráč rumunského útočníka z Fiorentiny tak neměl moc problémů.

Janovští s první šancí čekali až do třicáté minuty a málem se hned radovali - Biondini zkusil štěstí zpoza šestnáctky, jeho pokus tečoval Benalouane a míč nakonec skončil na tyči hostující branky.

Výkon Janova šel od tohoto momentu nahoru, nad střílel Palacio a ve 41. minutě se poprvé měnilo skóre. Sculli našel Rossiho, který obešel brankáře Antonioliho a následně přesně zakončil - 1:0.

V 53. minutě se Sculli dostal do pozice zakončujícího hráče a jeho pokus šel těsně vedle, gólem neskončila ani povedená rána Velosa. V Janově se zatím trápí Alberto Gilardino a platilo to i po jeho nepřesném hlavičkovém pokusu po centru Sculliho.

Domácí své šance neproměnili a nakonec je stihl trest. V obrovské šanci sice nejprve selhal Renella, jehož vychytal Frey, v 76. minutě se ovšem k míči uvnitř šestnáctky dostal Mutu a jeho přesná rána už skončila v síti - 1:1.

Závěrečná patnáctiminutovka přinesla snahu obou týmů o vítěznou branku a blíže byli domácí, Palacio ovšem těsně přestřelil.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele