20. kolo
29.01.2012 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Novara Calcio 2:0

V domácí prostředí nezaváhalo Palermo. To doma porazilo nováčka z Novary 2:0 a navázalo tak na poslední úspěšné představení proti Janovu. Naopak Novara se nadále trápí, i po tomto kole jí bude patřít poslední místo.

Na stadionu Renza Barbery se nehrál nijak zvlášť ofenzivní zápas. Obě obrany pečlivě bránily, nakonec však udržela čistý štít jen ta sicilská.

První šanci zápasu přitom měla Novara, jmenovitě Rigoni, který však na brankáře Viviana nevyzrál. Vše se událo po chybě, kterou vytvořil záložník Iličič. V šanci se ocitl také Andrea Caracciolo, útočník Novary zkoušel Viviana přelobovat, jenže netrefil branku. I nadále byla překvapivě aktivnější Novara, Caracciolo v další šanci neuspěl. Vůbec první ohrožení branky Ujkaniho přišlo až ve 28. minutě, Iličičovu přesnou střelou vytěsnil právě Ujkani. Přesně ve 41. minutě už se měnilo skóre, do vedení šli domácí! Fabrizio Miccoli vykouzlil vynikající přihrávku na Budana, který hlavou překonal Ujkaniho - 1:0 pro Palermo.

Fabrizio Miccoli byl hodně vidět zejména ve druhém poločase, kdy znamenal největší hrozbu pro obranu Novary. V 65. minutě ještě zazdil obrovskou šanci, o sedm minut později pak adresoval další přesnou přihrávku gólovému Budanovi. Miccoli tedy dvakrát přesně asistoval, Budan skóroval - 2:0 pro Palermo! Sicilané pochopitelně žádné drama nepovolili a připisují si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 Palermo je doma silné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele