35. kolo
28.04.2012 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Miccoli zachránil domácí

Do sestavy hostí se vrátil Nicola Legrottaglie a hned se prosadil. V sicilském derby se ale body nakonec dělily, na začátku druhého poločasu srovnal Fabrizio Miccoli.

Catania měla určitě lepší výchozí pozici. Ačkoli ji čekal duel mimo svůj stadion, díky osmé příčce se na svého dnešního rivala dívala shora. Palermo se ale v dobách nejvyšší pohromy vždy mohlo spolehnout na elitního střelce Fabrizia Miccoliho a ten úřadoval i dnes.

Na Lodiho centr si naběhl Marco Motta a už v první minutě vypjatého zápasu mohl vstřelit první branku, jeho hlavička ale v síti neskončila. Parádním zákrokem se na druhé straně prezentoval Emiliano Viviano, když zneškodnil střelu Goméze.

Juan Pablo Carrizo byl vyzván k tanci střelou Miccoliho, nakonec ale uspěl a tento minisouboj, který se ještě během večera několikrát opakoval, nyní vyhrál hostující brankář. Goméz žádal po kontaktu s Munozem penaltu, rozhodčí byl ale jiného názoru a jeho volání nevyslyšel.

Poté se Catania už radovat mohla, protože vysoký Nicola Legrottaglie zakončil pohlednou akci přesně způsobem, který chtěli hostující fandové vidět - po spolupráci Barrientose s Gomézem stanovil bývalý hráč Juventusu poločasový výsledek 1:0 pro hosty.

Ti se ale neradovali dlouho. Z kabin vyběhli lépe domácí hráči a minutu po začátku druhého poločasu bylo srovnáno. Nejprve se Iličič nedovolal penaltového kopu, Carrizo zlikvidoval i sólo Miccoliho. Tomu to ale vadit nemuselo, svůj celek zachránil o pár sekund později. Z klasického protiútoku našel Bertolo přesnou nahrávkou Miccoli a jeho ránu nestihl Carrizo odvrátit včas - 1:1.

Otočit výsledek zápasu mohl Abel Hernandéz, mladá hvězda ale svůj běh přesnou ránou nezakončila. Barrientosovu střelu zneškodnil Viviano, poté nastala smutná chvíle pro Catanii. Hostům se totiž zranil jak Almiron, tak Barrientos. Co víc, toho střídal Llama, který se zranil už po třech minutách na hřišti a musel být opět střídán.

Hernandéz ani Zahavi se neprosadili, stejný konec měla akce Bergessia. Body se nakonec na Sicílii dělí.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

6-0

Reagovat
smazaný uživatel

* Carrizo zachránil domácí

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Palermo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele