9. kolo
26.10.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 0:1

Nepříliš povedený večer zažili ve Veroně. Domácí tým si totiž nedokázal poradit s Boloňou a po jediné brance Acquafrescy prohrál nejtěsnějším rozdílem 0:1. Boloňa si rázem polepšila a je sedmnáctá, Chievu patří čtrnácté místo.

Chievo mělo o něco lepší začátek, v sedmé minutě vyslal nepříjemný pokus na branku Cyril Thereau. Za chvíli ale chyboval Morero a Boloňa toho mohla rázem využít, Sorrentino však svůj tým podržel, takže se pokračovalo za stavu 0:0. S rovnou dvěma příležitostmi přispěchal Paolo Sammarco, jak hlavička, tak i střelecké zakončení skončilo mimo branku. Největší šance prvního poločasu však měla přijít a měl jít Thereau, v jasné pozici stačilo míč jen šikovně umístit, ale to se nestalo. Thereau minul a později to muselo Chievo pořádně mrzet.

Na začátku druhého poločasu zlikvidoval hlavičku Ramireze spolehlivý Sorrentino. Zanedlouho už ale poprvé a naposled v zápase inkasoval. Přímý kop Ramireze se dostal až k Acquafrescovi, jenž se zblízka nemýlil - 0:1.

Domácí mohli okamžitě odpovědět, jenže to by museli mít alespoň špetku štěstí a to dnes prostě neměli. Moscardelliho fantastický volný přímý kop orazítkoval břevno! Nicméně branková konstrukce se ozvala i na druhé straně a to sice po střílené přihrávce Ramireze. Boloňa mohla svoje vedení zvýšit prostřednictvím Pulzettiho, ten šest minut před koncem nedokázal překonat Sorrentina, jenž tak stále držel šance na bodový zisk. V samotném závěru se brankář Chieva vrhl do útoku a dokonce se i dostal k hlavičce, jeho protějšek Gillet jí však lapil a Boloňa už se o vítězství připravit nenechala.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
cetto

mohl by ten Vacek taky začít už konečně pořádně hrát...zrovna ve středu zálohy bychom potřebovali nějakou čerstvou krev jako sůůl...nakonec budou v repre řádit hráči jako Jiráček, Kopic nebo Hanousek a ti, od kterých by to všichni očekávali (Vacek, Morávek, Mareček) se někde zahrabou..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele