36. kolo
01.05.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vody spláchly tři body

Voda je považována za nutnost pro přežití. Na druhou stranu, pro fotbal se v takovém množství zdá až nepředstavitelně smrtelnou.

Nudná sprcha zkrápěla veronské hřiště, na nějž dnes zavítal Řím. Jeho kombinační hra se tím pádem eliminovala na minimum. To vyhovovalo domácímu Chievu, které používalo nakopávané balony. Díky dobře fungující záložní řadě a neschopnosti hostů zakončit se nakonec body dělí, čímž se AS připravuje o možnost hrát Ligu mistrů.

Lamela, Osvaldo, Stekelenburg, Burdisso - to je jen malý výčet hráčů, kteří nemohli zasáhnout do dnešního podvečerního duelu. Proti Chievu to AS nikdy nestřílelo. Vzpomeňte na rok 2008, kdy jedinou brankou rozhodl Jéremy Ménez. Pravda, tehdy se hrálo za mnohem fotbalovějších podmínek než dnes. Hráči aby obuli ploutve místo kopaček a pláštěnky místo dresů.

Kvůli dešťovým přívalům se jakákoli kombinační hra stala nemožnou. Curciho v bráně AS vyzkoušel Paloschi, italský brankář ve službách AS byl dnes až nad očekávání zaměstnán. Obrana hostí místy nestíhala, i když se výkony Simona Kjaera zlepšily a Taddei s Angelem se nedostávali k míči tak často. V dresu hostů mířil mimo Bojan, Borini nedostihl míč a Tottimu zmáčený terén také nevyhovuje.

Kjaer měl mnoho práce s Pellissierem, na druhé straně hrozili Bojan a Totti. První poločas i přesto skončil bezbrankovou remízou.

V dresu AS se opět představil mladíček Tallo, který už proti Neapoli naznačil svoje možnosti. Vzhledem k fyzickým předpokladům bylo jeho nahrazení Bojana jen logickým krokem. Krátce před hodinou hry dostali domácí míč do sítě AS, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyl gól Pellissiera uznán.

Po Gagově nahrávce střílel Fabio Borini, ale jeho rána mířila mimo Sorrentinovu bránu. Na hřiště se dostal i Simone Perrotta, bývalý hráč veronského Chieva. Víc ale hrozil Michael Bradley, který Curciho vystrašil. Přes Taddeie se k zakončení dostal také Hetemaj, ale i on střílel mimo. O penaltu si říkal De Rossi, který po odchodu Kjaera hrál na místě stopera, po kontaktu s Pellissierem ale rozhodčí nechal ve hře pokračovat.

Další velkou šanci spálil opět Pellissier a jeho nářek byl slyšet daleko za stadion. Nikdo z hráčů na obou stranách se ale nakonec neprosadil, a tak se body dělí. AS zůstává sedmé a poháry se mu vzdalují, Chievo se nachází v klidných středních vodách.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Grande Roma!! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Borini , Marquinho)

Reagovat
smazaný uživatel

mělo se to přerušit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu trapná/ý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je trapná?? Má naprostou pravdu, takovýhle utkání jsou předem rozhodnutý na stav 0:0... Hřištěm pro vodní pólo to třeba nazval Kjaer..

Reagovat
smazaný uživatel

dost často jen blve a má "špatné" příspěvky. teď má recht

Reagovat
smazaný uživatel

Já?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele