28. kolo
18.03.2012 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Di Vaio vykouzlil bod

Bologna, namlsaná výhrou nad Laziem, se snažila navázat na svůj velký úspěch dalšími třemi body, nakonec se o ně dělí s Chievem. I přesto ale zůstává v první desítce.

Domácím se uzdravil Diego Peréz, Gimenéz s Garicsem ale zůstali na marodce. Chievo minule prohrálo s Interem Milán, dnes bylo bez trojice Morero, Sardo, Gulan. První debut v Serii A odpískal rozhodčí Massimilano Irrati.

Draměho i Paloschiho pokusy mířily vedle brány, Chievo se ale přeci jen dočkalo prvního gólu zápasu. Jean - Francois Gillet sice vystihl správný směr Bradleyho přímého kopu, ale s Andreolliho tečí nepočítal a bezmocně se díval za míčem, který nakonec skončil v jeho síti.

Po půlhodině hry mohlo Chievo zvýšit, to by si ale musel po Pellissierově nahrávce Dramé počínat lépe. Velký podíl na jeho neskórování měl také brankář Gillet, jehož reflexy již mnohokrát Bolognu zachránily.

Bologna pokračovala v nátlaku před bránou Chieva, rezultovalo z něj mnoho střel a rohových kopů. Jedním z neúspěšných střelců byl Gaston Ramiréz, mladý Uruguayec byl ale velmi blízko srovnání skóre. To nakonec přišlo až po hodině hry. Marco Di Vaio opět prokázal své střelecké instinkty a Perezovu nahrávku proměnil v gól na 1:1.

Michael Bradley sice napálil další pokus hodně mimo Gilletovu svatyni, mrzet ho to ale nemuselo, protože se Chievo po dalším pokusu dočkalo. Střídající Perparim Hetemaj poslal Pellissiera do brejku, který následně s naprostým klidem zakončil Cyril Théreau.

To ale stále nebyl konec utkání. Poslední slovo totiž řekli domácí. Spasitel Diamanti napálil svůj projektil přesně tam, kam Sorrentino nedosáhl a uzavřel skóre zápasu na 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

cosi shnileho... 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co by bez di vaia delali?!iy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele