21. kolo
15.02.2012 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Janov CFC 1:0

Marilungův gól z konce zápasu rozhodl o výhře domácí Atalanty, Janov se tak vrací domů bez bodu. Brankář Consigli si ale na nedostatek práce dnes večer určitě stěžovat nemohl.

Zápas, původně hraný první den v měsíci únoru, který byl kvůli sněhovým přeháňkám odložen, se dohrával dnes v podvečer. Duel to byl určitě velmi zajímavý, oba týmy se snažily útočit a bavit své diváky i v nepříznivém počasí.

Za Atalantu nemohl nastoupit například Carmona, Tiribocchi nebo Capelli. Na druhou stranu se vrátil Cigarini. Janovské 'Grify' velmi trápí marodka, mimo hru jsou například Alberto Gilardino, Mesto, Antonelli, Bovo nebo Kaladze. V obraně tak svůj debut dnes zažil Roger Carvalho.

V první šanci se ukázal Rodrigo Palacio. Toho ale vychytal brankář Consigli. V další šanci se objevil také argentinský útočník, tentokrát skvěle zakročil obránce Peluso a šanci Janova zlikvidoval.

Germán Denis se snažil napodobit útočníky Janova, ale chybělo mu pár kroků. Palacio byl velmi užitečný, dnes bezesporu nejlepší hráč na hřišti. Jeho další střelu ale obrana Atalanty zvládla přečkat. Gabbiadiniho střelu z přímého kopu vyrazil Frey.

Hned na začátku druhého poločasu střílel nad bránu Miguel Veloso. Janov mohl jít do vedení o chvíli později, Kuckova hlavička ale gólem nakonec neskončila. Denisovu střelu pokryl opět dobře chytající Frey.

Atalanta chtěla kopat penaltu, když se míč dotkl ruky Carvalho, rozhodčí měl ale jiný názor. Na hřiště se poté dostal střídající Guido Marilungo a mladý útočník hned spasil nevýraznou Atalantu. Denisovu nahrávku propasíroval za Freyova záda a poslal domácí do vedení. Atalantě trvalo 367 minut, než vstřelila gól. Ten ji vynesl na třinácté místo, zatímco Janov neplní očekávání a sídlí na desátém místě.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X

Reagovat
smazaný uživatel

jasná domluvená remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele