19. kolo
21.01.2012 18:00 CET
5 : 1
(3:0)

Reportáž

Řím deklasoval Cesenu, Totti má v kapse další rekord!

Pět branek římské publikum už dlouho nevidělo, o to víc může i přes poměrně krušné počasí pomalu odcházet z oslavujícího Stadio Olimpico. Dvě branky vstřelil kapitán Totti, po jedné dali Borini, Juan a Pjanič.

Hostující Eder byl jediným, kdo dokázal překonat skvěle chytajícího Maartena Stekelenburga. Jinak byli 'Giallorossi' bezchybní, vstřelili navíc pět branek. Lamela se proměnil ve dvorního nahrávače, Totti jeho úlohu z předchozích zápasů převzal a plnil roli střelce. Mohl vstřelit i hattrick, ale potřetí už Antonioliho nepřekonal. Debutu se dnes večer nedočkal ani Dan Pudil.

Nástup jako hrom předvedl Řím, když už v první minutě vstřelil svůj první gól dnešního večera kapitán Totti. Tomu přiklepl míč Erik Lamela a Totti se zblízka nemýlil - 1:0 pro AS. Podobná situace se stejnými aktéry se opakovala o sedm minut později, když se opět prosadil Totti a tak římská legenda vystřídala jednu milánskou. V dresu jednoho týmu vstřelil Totti přesně 211 branek, tedy o jednu víc, než kdysi Gunnar Nordhal v dresu AC Milán. To z něj činí číslo jedna na italských trávnících.

Leandro Greco posadil svůj centr přesně do dráhy Fabia Boriniho a mladý útočník se nemýlil - 3:0 pro AS. Po devíti minutách! Cesena jako by nevěděla, co přesně hrát a jak zareagovat. Držení míče opět v moci Říma, který ho nepůjčoval ani pod nátlakem.

Hosté měli ještě před poločasovou přestávkou několik šancí vyrovnat, ale také díky skvělému Stekelenburgovi šly oba týmy do šaten za stavu jasného pro AS.

Krátce po poločase se ale hostům přece jen podařilo snížit, postaral se o to Éder, který skvěle přehodil Stekelenburga a zakončil. Velký dík ale patří jeho spoluhráči Candrevovi, který vymyslel naprosto přesnou přihrávku. 'Giallorossi' se poté probudili a snažili se o navýšení náskoku. Střídající Bojan zkoušel prostřelit Antonioliho, to se ale povedlo až Juanovi.

Tottiho rozehraný rohový kop se snesl na hlavu útočníka Boriniho a ten míč napálil do Antonioliho. Brankář Ceseny ale už nedokázal zareagovat na dorážku brazilského obránce a ten tak mohl slavit - 4:1 pro Řím.

Pátou branku přidal Miralem Pjanič, který nadvakrát střelou z dálky překonal Antonioliho a pečetil drtivé vítězství domácích. Řím je nyní na šestém místě s nedohraným zápasem v Catanii, Cesena se propadá a z posledních příček ji zatím nevytáhl ani Adrian Mutu.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 FORZA GRANDE ROMA !!!!

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Slejdy

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Largo

Díky, skvělý! Udělal jsi mi radost, chlapče zlatá. Jen tak dál

Reagovat
goodbay

JJ není zač, budu se snažit.

Reagovat
goodbay

kdyžtak napiš o jaké týmy máš zájem. Sdílel jsem tady více týmů a o ty asi není takovej zájem.

Reagovat
Largo

Mě stačí AS

Reagovat
Largo

Hele, jestli Ti to nebude nějak vadit, můžeš sem vždycky po novým zápase hodit link? Dík

Reagovat
goodbay

jj, ted nemám ale moc času.

Reagovat
smazaný uživatel

oo čo sa stalo že totti neskóroval z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

co je ti Totti umí dávat goly klidně bez penalt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele