38. kolo
13.05.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 0:0

Fiorentina zakončila sezonu přesně takovým způsobem, jakým se celou dobu prezentovala. Chaotická hra a bezgólová remíza s Cagliari. Domácí jsou dočasně dvanáctí, hosté těsně nad sestupovými vodami.

Sezonu dokončili domácí pod třetím trenérem. Nejprve byl vyhozen Siniša Mihajlovič, nedávno se po incidentu s Ljajičem musel poroučet také Delio Rossi. Utkání také znamenalo konec ve fialovém dresu pro dva zkušené hráče - kontrakt vyprší obránci Cesare Natalimu, do slavnějšího AC Milán odchází zadarmo také Riccardo Montolivo.

Trenér Vincenzo Guerini nemohl počítat právě s Montolivem, dále mu chyběli Amauri, Ljajič, Per Kröldrup, Gamberini, Nastašič, Manuel Vargas a Stevan Jovetič. Cagliari přijelo bez Cossua, Pisana, Pinilly, El Kabira a Sampaia.

První šanci zápasu měl Nene, jeho rychlý protiútok ale nakonec domácí obrana odvrátila. Domácímu týmu se po chvíli hry nešťastně zranil Marco Marchionni a na hřišti ho nahradil Salifu.

Na jedné straně hrozil v ojedinělém útočném postavení domácích Alessio Cerci, jeho brankáře Neta poté vystrašila rána Radjy Nainggolana. Ještě před koncem poločasu ale hosté mohli udeřit - Ariaudo mohl poslat míč do brány, po rohovém kopu ale jeho pokus nakonec z brankové čáry odvracel mladý Salifu.

Ve druhé půli se musel ohánět opět domácí Neto, útok a následnou ránu Thiaga Ribeiry ale nakonec dostal mimo bránu a bezbrankový stav trval i nadále.

Ibarbův centr zablokoval končící Natali, který se mohl rozloučit dokonce brankou. Míč do sítě dostal, pro naznačený faul ale sudí gól neuznal a oba týmy si body rozdělily.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele