4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Udinese Calcio 1:1

Hodně štědré jsou v úvodu italské ligy oba milánské kluby. Zatímco Inter včera nechal body v Novaře, milánští je nechali doma proti Udinese. Konečná remíza 1:1, která je pro Milán pochopitelně velkou ztrátou, je však v konečném součtu zasloužená a spravedlivá.

Prvních dvacet minut se prakticky nic nedělo, domácí zkoušeli střilet ze střední vzdálenosti, hosté zase hrozit nebezpečnými protiútoky. Až přesně po půlhodině hry vyrobil fatální chybu Abbiati a vyklouznuvší míč dostal v pohodě do sítě Antonio Di Natale - 0:1 pro Udinese. Milán tedy doma prohrával, takže ho čekala velice složitá práce. I další zajímavý okamžik patřil hostům, konkrétně pálil Armero a Abbiati vyrazil. Domácí se dostávali do šancí málo, ovšem Seedorf z přímého kopu orazítkoval tyč! V prvním poločase měl ještě na kopačce vyrovnání Nocerino respektive Abate, druhý jmenovaný střílel z druhé vlny, avšak netrefil vůbec branku.

Ani ve druhém poločase to nebyla ze strany Milána žádná sláva. Nocerino hlavičkoval z dobré pozice hodně bídně a Cassano dokázal napálit jen Handanoviče. Podobně jako v prvním dějství padla branka jako blesk z čistého nebe. Střídající Ital s egyptskými kořeny El Shaarawy trefil míč ideálně k tyči, Handanovič se ani nepohnul - 1:1. Kdo však očekával zvýšený tlak Milána, ten musel být zklamán.

Naopak v závěru mohli vyhrát hosté. Po Di Nataleho střele zazvonila tyčka! V zápase už druhá. Brankář Abbiati pak několika skvělými zákroky odčinil chybu z prvního poločasu, nicméně na tři body to tentokrát nestačilo. V 84. minutě přišel pro milánské fanoušky skvostný okamžik, na hřiště totiž vyběhl uzdravený Filippo Inzaghi, jenže ani on nedokázal změnit stav 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá se zraňenýma?Ibra,Robinho,Boateng,Gattuso?Nastoupí už někdo z nich??

Reagovat
smazaný uživatel

ibra az v sobotu Robson se neví Boateng ne a gattuso by měl být v poho

Reagovat
-Pato-

muzes si tam dopsat Pata...

Reagovat
-Pato-

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 a budu spokojenej. Di Natale určitě dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes uz musime vyhrat!!!!!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá fraška, Udinese nehrálo vůbec nic, jenom simulovali a faulovali. Už dlouho jsem neviděl tak ždalostý výkon některého italského klubu. Jestli rozhodčí nebyl podplacen, tak tento zápas hodně nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca kokotko uplny cista penalta na Pippa

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho jsem neviděl tak ždalostý výkon některého italského klubu si robis srandu nie?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeral som zápas, ale neviete čo sa stalo s Patom že išiel v 21. minúte dole?

Reagovat
smazaný uživatel

havaroval

Reagovat
nemanja

Další rána postihla AC Milán. Po Ibrahimovičovi, Robinhovi a Boatengovi nemůže kouč Allegri do ofenzívy počítat ani s Alexandrem Patem. Brazilský útočník nedohrál včerejší zápas s Udinese a lékařské vyšetření ukázalo, že se stehenním svalem bude laborovat alespoň měsíc.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele