38. kolo
13.05.2012 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Inzaghi se rozloučil gólem, Milán přehrál Novaru 2:1.

Filippo Inzaghi rozhodl o výhře AC 2:1 nad Novarou a rozloučil se s červenočerným dresem tím nejlepším způsobem. Společně s ním dali Milánu sbohem Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf a Alessandro Nesta.

Trenér Massimiliano Allegri postavil od začátku utkání pouze Gattusa se Seedorfem a oba se mu odvěčili vynikajícím výkonem. Seedorf měl dokonce spoustu vyložených šancí, ale gól jako by mu nebyl přán. Nicméně Novara milánského favorita zaskakovala a také šla překvapivě do vedení. Garcia se zjevil sám před Ameliou a nezaváhal - 1:0 pro Novaru. Milánští si následně vypracovali obrovské penzum šancí. Zambrotta z dobré pozice minul a ještě větší příležitost promarnil Seedorf - smolař utkání. Novara ve svém "kousání" pokračovala, Rigoni zamířil hlavou vedle.

Po změně stran už se hrálo výhradně před brankou Novary. Seedorf z přímáku olízl tyčku a po střele Ibrahimoviče předvedl fantastický zákrok Fontana! Rossoneri tlačili a odměnou jim za to bylo vyrovnání. Cassano posunul na Flaminiho, který ve vápně zamířil přesně k tyči a srovnal na 1:1. Milánští nadále dřeli, Seedorf se v šestnáctce elegantně zbavil protihráče ale pak znovu netrefil branku, přitom to byla čistá gólovka! V 65. minutě se dostal na plac Filippo Inzaghi a stadion San Siro začal jásat. Populární Superpipo se dostal i do několika šancí, ale jeho hlavní chvíle přišla až pět minut před koncem.

Clarence Seedorf ho našel krásným lobem na hranici ofsajdu, Pipo v nelehké pozici zpracoval a parádně zakončil. Fanoušci AC se mohli zbláznit, Inzaghi pochopitelně oslavil branku velmi emocionálně. Milán vedl nad Novarou 2:1. Brankou se mohl rozloučit i skvěle hrající Seedorf, ovšem na Ibrahimovičův pas nedosáhl. V závěru se dostal na hřiště i Alessandro Nesta a na trávníku pobíhaly všechny čtyři hvězdy. Po závěrečném hvizdu nastalo pravé loučení.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No skoda, tady uz neni o co hrat. Aspon at ukonci tuto spatnou sezonu, pro nas, vyhrou a at da Ibra aspon 2 goly, aby mel 30. Forza Milan, stale nejlepsi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas je rozlučka pro hráče : Seedorf, Inzaghi, Bommel, Gattuso, Roma děkujem kluci ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Roma? Spis Nesta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry zapoměl jsem na Nestu ale Roma taky konči

Reagovat
smazaný uživatel

ideální zápas pro rozlučku

3:1

FORZA MILAN

Reagovat
-Pato-

nemáte někdo odkaz na stazeni zaznamu zapasu ? chci si pobrecet :D

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf ukázal že je pořád kvalitním hráčem..Jestli odejde on a Bommel zustane tak at de vedení fakt už k čertu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele