31. kolo
03.04.2011 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Udinese Calcio 2:0

Neuvěřitelná série Udinese skončila. Postaral se o to překvapivě výběr Lecce, který favorita skolil dvěma brankami. Dvěma brankami přiblížil Lecce k záchraně Bertolacci.

Lecce se snažilo favorita zaskočit aktivní hrou a to se mu dařilo. Domácí byli lepším a aktivnějším týmem, ale co se týče stoprocentních šancí, těch příliš nebylo. Z dobré pozice těsně netrefil branku Di Michele a na druhé straně trefil z přímého kopu pouze zeď kanonýr Di Natale. Mírnější převaha Lecce v prvním poločase k brance nevedla.

Domácí se dočkali až ve druhém poločase, Di Michele se proháčkoval obranou Udinese až k brankáři a zejména z jeho skvělé práce vytěžil úvodní branku zápasu Bertolacci - 1:0 pro Lecce. Udinese bylo lehce v šoku, ale mohlo vyrovnat. Abdi ale orazítkoval tyč. Lecce ale bylo při chuti, další branka se nesla vzápětí, ale míč směřující do branky na poslední chvíli odkopl obránce Zapata.

Pětadvacet minut před koncem se podařilo domácím vstřelit druhou branku. Jeda zatáhl míč až před svatyni Udinese a zde naservíroval míč před prázdnou branku skórujícímu Bertolaccimu - 2:0 pro Lecce. Udine se nevzdávalo, ovšem domácí výběr hrál velmi dobře a pozorně a nadějný výsledek si pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 (Sanchez, Inler)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele