26. kolo
20.02.2011 12:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

US Lecce - Juventus FC 2:0

Juventus nedokázal potvrdit zlepšení a se zachraňujícím se Lecce ztratil všechny body. Domácí vyhráli 2:0, když se trefili Mesbah a Bertolacci. Hru výrazně ovlivnilo brzké vyloučení brankáře Staré dámy Gianluigiho Buffona. Dvacet minut před koncem se sice počet sil vyrovnal, ovšem Juventus už nedokázal zareagovat.

Favorizovaní hosté nezačali na Via del Mare vůbec dobře, už po 180 sekundách musel likvidovat volej Grossmüllera Gigi Buffon. Byl to ale italský reprezentační brankář, kdo negativním způsobem ovlivnil hru Juventusu. Poté, co se Di Michele řítil do gólové šance, Buffon vyběhl a zasáhl míč rukou mimo vyhraněné pokutové území. Rozhodčí to ocenil červenou kartou a trenér Delneri musel poprvé střídat. Těžko říct, jestli to bylo špatné rozhodnutí nebo ne, každopádně ze hry šel Miloš Krasič a do branky se postavil Marco Storari.

Lecce si s přesilovkou poradilo velmi dobře a ve 32. minutě se ujalo vedení. Gianni Munari připravil gólovku pro Mesbaha, který nepohrdl - 1:0. Juve se dostalo do pořádné koncovky až pět minut před koncem prvního poločasu, ale ani Matri, ani Marchisio si nevedli dobře.

Bianconeri chtěli ve druhém poločase zabrat a i v oslabení se pokusit o vyrovnání. Veškeré šance ale rozmetal brzkou brankou Bertolacci. Dlouhý balón sklepl Di Michele pro Bertolacciho a Storari musel podruhé lovit ze sítě - 2:0. Za chvíli to mohlo být už o tři branky, obrana Juve totálně nestíhala a nechala úplně volného Grossmüllera zakončit, Storari však svůj tým podržel. Grossmüller se neradoval ani o chvíli později, kdy rozvlnil pouze boční síť.

Dvacet minut před koncem se poměr sil vyrovnal, Vives totiž uviděl druhou žlutou kartu a musel stejně jako Buffon předčasně do sprch. Druhé vyloučení v utkání ale nemělo na vývoj velký vliv, Lecce kontrolovalo hru a hlídalo si luxusní dvoubrankový náskok, který nakonec nepustilo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Očekávám jasnou 2,né že bychom předváděli v předchozích utkáních fotbal z říše snů,ale po psychické stránce jsme se zvedli a věřím,že o gól,nebo o dva vyhraje náš milovaný Juventus...

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
PePiG7

0-1 DelPiero

Reagovat
smazaný uživatel

je nacase navazat na vysledky ze zacatku sezony...

1:4 pro juve at se Zuliani muze oholit xD

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi zle...Už jsme mohli prohrávat 6:0 a nikdo se nemohl divit.Takový podělaný chyby co děláme,to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco shnilého je v tom Juve. Že by trenér ???? Už se mi přestává líbit jak vyhrajem nad interem a pak neporazíme nějaké lečo. Kádr si myslím na to má ale chtělo by to vštípit nějaký styl. A hlavně probudit sebevědomí hráčů. Dyť to není možne aby hráli takhle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele