15. kolo
05.12.2010 15:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

US Lecce - Janov CFC 1:3

Po prvním poločase sice Janov v Lecce prohrával, ale ve druhém dějství se vzchopil a vybojoval důležité tři body. Na branku Ofereho z nastaveného času odpovídali postupně Toni, Ranocchia a pro změnu v nastavení druhého dějství pojistil tři body pro Grify kapitán Rossi.

Další porážka není vůbec dobrou zprávou pro kouče Lecce Gigiho De Cania, jenž již minulý týden podal rezignaci, ale vedení klubu ji nepřijalo. Otázkou je, jestli De Canio ustojí i další ztrátu.

Nejlépe pro Lecce nezačal ani dnešní zápas. D Michele sice málem z velkého úhlu zaskočil soupeře, ale Eduardo byl připraven a dobře zasáhl. Pak se musel po necelé půlhodině hry ze hry poroučet zraněný Ferrario, kterého nahradil Gustavo. Ranocchia vyrobil obrovskou chybu a málem daroval soupeři vedení, ale Eduardo Ofereho v samostatném nájezdu vychytal. Domácím se ale nakonec přeci jen podařilo otevřít skóre. Ve středu hřiště se zmocnil míče Di Michele, na pravé straně se štěstím vyhrál několik soubojů a namířil si to do vápna, kde snadno přihrával Oferemu a ten úplně sám před bránou prostřelil Eduarda.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce mohl Di Michele zvýšit na 2:0, ale jeho pokus olízl břevno. Janov pak okamžitě trestal. Rohový kop Velosa do branky poslal hlavičkující Luca Toni. Zápas byl od té doby zcela otevřen. Grifové se soustředili na standardní situace, Lecce pro změnu na protiútoky. Di Michele nejprve nebezpečně zaměstnal Eduarda a pak se ho snažil přehodit, ale míč skončil na bráně. Čtvrthodiny před koncem Janov opět prokázal sílu ze standardních situací. Velosův trestný kop našel Ranocchiu a hostující stoper poslal Janov do vedení. Jistotu třech bodů získali Grifové až v posledních vteřinách hry, kdy střídající Destro připravil před bránu míč pro Marca Rossiho a ten jednoduše doklepl do odkryté klece.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele