5. kolo
26.09.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Udinese Calcio 0:0

Diváci na stadionu Luigi Ferraris branku neviděli, domácí Sampdoria totiž jenom remizovala s posledním Udinese 0:0. Konečná remíza pro oba výběry příliš neřeší, Udine zůstane i po tomto kole poslední a vzestup tabulkou nečeká ani Sampdorii.

Udinese začalo v Janově nebojácně a už během prvních minut obraně Blucerchiatti zle zatápělo. Antonio Di Natale pálil vedle, a po jeho delikátní přihrávce byl ve velké šanci Pinzi, jenomže brankář Curci předvedl dobré reflexy a míč vyrazil na rohový kop. Sampdoria nebyla vyloženě horší, jenže neměla žádné stoprocentní příležitosti. Jedinou prací Samira Handanoviče byla likvidace volného přímého kopu. Vyrovnaný první poločas tedy skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Rovněž druhý poločas začali lépe hosté a byl to opět útočník Di Natale, jenž se staral o pořádný vzruch v defenzivních řadách Sampdorie. V prvním zajímavém momentě se bohužel pro Bianconeri ukopl, ve druhém však vše vyřešil geniálním lobem, ale Curciho zastoupil v brance obránce Zauri a míč, který jistě směřoval do branky, odhlavičkoval pryč. Před brankou Handanoviče bylo také živo. Pazzini se po souboji se Zapatou dožadoval pokutového kopu, jeho prosby ale nebyly vyslyšeny. Vyrovnané utkání postupně směřovalo k bezbrankové remíze, nic na tom nezměnil ani volný přímý kop Asamoaha.

Udinese si v posledních minutách vytvořilo silný tlak a zvláště střídající Corradi se několikrát dostal do zakončení. Pokaždé ale netrefil branku, střelou minul vzdálenější tyč a hlavou zamířil hodně nad. Utkání nakonec skončilo remízou 0:0, pro oba týmy je to spíše ztráta.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA U

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemôžeme strácať!!!! Tobôž doma nie

DORIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele