30. kolo
20.03.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Parma FC 0:1

Sampdoria bije na poplach! Blucerchiati nezvládli další domácí utkání a po porážce s Parmou 0:1 se ještě více namočili do bojů o záchranu. Jedinou trefu zápasu obstaral mistr světa z Německa Cristiano Zaccardo a Sampdorii nepomohla ani penalta či závěrečné vyloučení Dzemailiho.

Po lehké vzájemné "oťukávačce”, kdy si oba celky připravily jakési pološance přišla první tutovka a na svědomí jí měla Parma. Amauriho hlavička byla hodně nebezpečná ale v síti neskončila. Parma dokonce vstřelila branku, ale pro jasný ofsajd nemohla v žádném případě platit. To bylo bohužel v prvním poločase vše.

Diváci si více pochutnali na druhém poločase, kdy viděli také jedinou branku utkání a dokonce i zahozenou penaltu. Do vedení šla přeci jenom překvapivě Parma, centr Gobbiho dopravil hlavou do sítě Cristiano Zaccardo - 0:1 pro Parmu.

Za chvíli se odehrál v pokutovém území Parmy hlavičkový souboj, který přerušil hvizd hlavního rozhodčího. Ten údajně viděl faul na domácího borce a Sampdorii doslova daroval pokutový kop. Nakonec ale zasáhla sama spravedlnost, Maccarone totiž vypjatý okamžik nezvládl a penaltu poslal hodně nad! Sampdoria se z tohoto momentu nevzpamatovala a připisuje si další porážku.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele